Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Gatti kopt matig Juventus diep in blessuretijd naar gelijkspel tegen Sevilla

Laatste update:

Juventus begon met vier andere basisspeler dan afgelopen zondag, toen Atalanta met 0-2 werd verslagen. Onder meer voormalig Ajacied Arkadiusz Milik moest daardoor genoegen nemen met een plek op de bank, terwijl ex-FC Groningens-speler Filip Kostic het deze keer juist vanaf de eerste minuut mocht laten zien. Aan de kant van Sevilla begon Karim Rekik, die afgelopen weekend tegen Espanyol (3-2 winst) nog in de basis stond, op de bank. Wel was er een basisplaats voor voormalig Ajacied Lucas Ocampos.

In de openingsfase kregen beide ploegen kansen op de eerste treffer. Zo schoot Kostic voorlangs, bracht Wojciech Szczesny redding op een kopbal van Ocampos, belette doelman Yassine Bounou Dusan Vlahovic - die buitenspel bleek te staan - tot twee keer toe het scoren en raakte Ocampos een voorzet van Ivan Rakitic niet goed. In de 26ste minuut was het alsnog raak voor Sevilla. Na een razendsnelle omschakeling schoot Youssef En-Nesyri een lage voorzet van Ocampos binnen: 0-1.

Juventus was het na die openingsgoal kwijt en de bezoekers kregen verschillende mogelijkheden om de score te verdubbelen. Een schot van Ocampos werd echter geblokt, Danilo kon ternauwernood voorkomen dat En-Nesyri oog in oog met Szczesny voor de 0-2 tekende, diezelfde Poolse doelman tikte even later redding een afstandsknal van Rakitic over en vlak voor rust schoot En-Nesyri net naast. Zo mocht Juventus blij zijn dat het halverwege 'slechts' 0-1 stond.

Juventus kwam vol energie de kleedkamer uit en werd enkele keren gevaarlijk. Zo kon Federico Chiesa een vrije trap van Ángel Di María nét niet verlengen met de voet en bracht Bounou redding op een schot van Samuel Iling Junior. In de slotfase was la Vecchia Signora vervolgens lange tijd niet meer in staat om nog grote kansen op de gelijkmaker te creëren, tot het in de 97ste minuut nog een corner kreeg en Gatti de 1-1 binnen wist te koppen.

Wil je zelf een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Neem dan een kijkje in de ticketshop!

Europa League
Juventus
1 - 1
Sevilla

Meer nieuws

Wie is de Italiaanse idealist die mogelijk de nieuwe trainer wordt van Ajax?
4
De Telegraaf: Geertruida 'wil dolgraag naar Liverpool' en staat ook op de radar
28
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
17
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Feyenoord kan in elk geval één potentiële vervanger van Slot doorstrepen
10
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties