Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Geertruida wil 'exorbitant salaris' van Feyenoord en vraagt bovendien tekengeld

Laatste update:

De verbintenis van Geertruida loopt momenteel door tot medio 2025, wat betekent dat de centrumverdediger komende zomer verkocht moet worden als Feyenoord nog een schappelijke transfersom wil overhouden aan Geertruida.

Meer: De Telegraaf: Geertruida ‘wil dolgraag naar Liverpool’ en staat ook op de radar | Onmisbare kracht van Feyenoord voedt geruchten met bezoek aan Liverpool

Naar verluidt wil Feyenoord het huidige contract verlengen tot medio 2026 en de Rotterdammers hebben die wens in een informeel gesprek bij de belangenbehartigers van Geertruida neergelegd.

Vooralsnog liggen de betrokken partijen ver uit elkaar, zo klinkt het. Geertruida zou zelfs al een 'exorbitant tegenbod' hebben neergelegd bij de clubleiding.

De 23-jarige verdediger, die zowel in het centrum als op de rechtsbackpositie uit de voeten kan, wil liefst 3,5 miljoen euro per jaar gaan verdienen. Bovendien wil hij tekengeld bij een eventuele contractverlenging én moeten er bonussen voor zaakwaarnemers betaald worden.

Het tegenvoorstel van Geertruida zou vergelijkbaar zijn met het salarispakket dat hij bij RB Leipzig zou krijgen, mocht de transfer afgelopen zomer door zijn gegaan. De Oranje-international was dicht bij een overstap, maar uiteindelijk ketste de transfer af.

Feyenoord denkt nu na over een vervolgstap. Mocht Geertruida niet verlengen, dan lijkt het erop dat de Rotterdammers maximaal een transfersom van twintig miljoen euro kunnen krijgen. Vooralsnog lijkt de clubleiding niet akkoord te willen gaan met het tegenbod, dat door het salarisplafond schiet.

Meer nieuws

PSV aast op Eredivisiespeler en denkt aan transfersom van 1,5 à 2 miljoen euro
2
Micky van de Ven eist via arbitragecommissie flink bedrag van FC Volendam
7
Wesley Sneijder geeft live op tv subtiele hint aan Ajax: 'Hoe langer het duurt…'
17
Marcus Thuram heeft via Instagram uiterst opmerkelijk verzoek aan Inter-fans
3
Live meepraten in de Champions League: Bayern München - Real Madrid
200
Matthijs de Ligt ontbreekt in basisopstelling Bayern; wel plaats voor Mazraoui
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties