Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Gefrustreerde Suslov zoekt in spelerstunnel confrontatie met Van Kaam

Laatste update:

Op beelden die op internet circuleren is te zien hoe Van Kaam een flinke duw krijgt van Suslov als hij na afloop van de wedstrijd samen met doelman Robbin Ruiter door de catacomben loopt. De middenvelder van Cambuur loopt stoïcijns door en lijkt zich niets van het handgemeen aan te trekken. Volgens Voetbal International-verslaggever Reon Boeringa dacht Van Kaam dat het om een boze fan ging. "Hij keek verbaasd op bij het zien van de beelden", voegt de clubwatcher eraan toe.

Zelf reageerde Van Kaam bij Omrop Fryslân. "Ik denk niet dat het negatief is hoor, want ik kon persoonlijk wel goed met Suslov", aldus de middenvelder, die vervolgens een kanttekening plaatst. "Of hij zat ook helemaal in de wedstrijd. Van mij mag het, wij hebben gewonnen. Het boeit me niet, eigenlijk." Bij OOG TV werd Van Kaam eveneens gevraagd naar het voorval. "Ik weet hoe hij is, hij is best wel overdreven daarin. Ik had het helemaal niet gemerkt. Blijkbaar ben ik geduwd. Ik vind dat ik gewoon mag juichen als ik scoor."

Van Kaam speelde tussen 2011 en 2018 in de jeugdopleiding van FC Groningen, waar hij tevens zijn debuut maakte in het betaalde voetbal. Tot vorig jaar kwam hij zeventig keer in actie voor de huidige hekkensluiter van de Eredivisie. Toen bleek dat Frank Wormuth geen prominente rol voor hem zag weggelegd, maakte Van Kaam zijn vertrekwens bekend. De inmiddels ontslagen Duitser zette zijn pupil daarop uit de selectie, waarna Van Kaam naar Cambuur vertrok. Met de Leeuwarders wipte hij donderdag door een 0-1 zege over zijn voormalige werkgever heen.

Eredivisie
FC Groningen
0 - 1
SC Cambuur

Meer nieuws

Uitgevallen Ederson deelt grappige berichten die fans van Arsenal hem stuurden
2
Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0
Hoe Feyenoord-target Schreuder Spanje in extase bracht met 'Dicki-taka-voetbal'
8
'Clubleiding Ajax had voorkeur voor twee Nederlandse trainers boven Farioli'
39
V/d Boomen over uitspraak tegen Van 't Schip: 'Was echt een misstap van me'
7
Ajax wil doorpakken na verwachte komst Farioli: 'Hij kan bijtekenen'
12

Meer sportnieuws

Raad de transfer! ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties