Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Gijp komt op voor vertrokken Ajax-verdediger: 'Vier klassen beter dan Sutalo'

Laatste update:

Na een gesprek over de uitgefloten Kenneth Taylor komt Schuurs plotseling ter sprake. "Weet je wat ik nooit begrepen heb bij Ajax? Dat vond ik altijd een goede speler, die van Fortuna Sittard. Die voorstopper", doelt Gijp op Schuurs, die zijn jeugdopleiding genoot bij de Limburgse club.

"Als die jongen één foutje maakte, werd dat altijd direct gezegd", herinnert Van der Gijp zich. "Weet je hoeveel fouten die Sutalo al gemaakt heeft? Die heeft al 84 fouten gemaakt! Die fouten heeft onze Perr Schuurs niet gemaakt, hè? Perr Schuurs was vier klassen beter dan Sutalo."

Wanneer presentator Wilfred Genee opmerkt dat men in Italië enthousiast is over Schuurs, nuanceert Johan Derksen die uitspraak direct. "Daar zijn ze ook enthousiast over die (Sam, red.) Beukema. Als je één beperkte voetballer moet opnoemen, is dat Beukema! Als hij de bal heeft, dan struikelt hij direct."

Van der Gijp vindt het jammer dat Schuurs bij Ajax ten onder ging aan de kritiek. "Ik vond altijd al dat men in Nederland overdreven negatief was over Schuurs. Dat was eigenlijk niet op zijn plaats."

Schuurs stond tussen 2018 en 2022 onder contract bij Ajax, dat destijds 2 miljoen euro overmaakte naar Fortuna Sittard voor zijn diensten. In Amsterdam speelde de rechtspoot 95 officiële wedstrijden in de hoofdmacht, waarin hij goed was voor 3 doelpunten en 4 assists. Met Ajax won Schuurs alle Nederlandse prijzen.

Bij Torino is Schuurs al sinds dag één een belangrijke speler in Stadio Olimpico Grande Torino, waar hij nog tot medio 2026 vastligt, met de optie voor nog een seizoen. Volgens Transfermarkt is zijn marktwaarde inmiddels gestegen naar liefst 25 miljoen euro. Schuurs speelde tot dusver 43 officiële wedstrijden namens Torino. Daarin wist de centrumverdediger twee keer te scoren en hetzelfde aantal assists af te leveren.

Meer nieuws

Live meepraten in de LaLiga: Real Madrid - FC Cadiz
0
Eljero Elia gaat op Instagram de confrontatie aan met Jan Joost van Gangelen
3
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
6
Opvallend PSV-shirt lekt uit: 'Verreweg het lelijkste uitshirt ooit uitgebracht'
31
Bizarre beelden uit Frankrijk: spelers gooien met vuurwerk richting eigen fans
9
Van der Gijp brengt treurig nieuws over Overmars: 'Totaal de oude niet meer'
28

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties