Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

'Talentvolle Belgische middenvelder (22) verschijnt op shortlist van Ajax'

Laatste update:

Technisch directeur Alex Kroes kondigde in mei in De Telegraaf aan dat Ajax deze zomer eerst spelers wil verkopen, om daarna pas de transfermarkt op te gaan om zelf versterkingen te halen.

"Wij hebben daar gezamenlijk als directie een standpunt over ingenomen. We kennen de financiële situatie en hebben de prognose gemaakt. Daar kan ik vanwege de beursnotering niets over zeggen. Maar het is niet verstandig nu allerlei spelers binnen te halen, terwijl er nog niemand is verkocht", aldus Kroes.

Tavolieri gebruikt bij het transfergerucht over Keita het voorbeeld dat als Ajax deze window voor honderd miljoen aan spelers verkoopt, het voor veertig miljoen kan investeren in nieuwe aanwinsten.

Keita is een jonge controleur die de afgelopen anderhalf jaar op huurbasis speelde bij Antwerp. The Great Old heeft hem deze maandag definitief overgenomen van OH Leuven.

Keita kwam de afgelopen jaargang tot 39 wedstrijden in het shirt van Antwerp. De vraag is of de belangstelling van Ajax in de negenvoudig jeugdinternational van België los kan worden gezien van de interesse in Pablo Rosario. De Amsterdammers zijn naar verluidt serieus in de markt voor de 27-jarige controleur van OGC Nice.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Ajax-nieuws? Word nu lid van het Ajax Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Turkse pers niet op de hoogte: 'Nu moet Frenkie zijn verantwoordelijkheid nemen
0
Ambitieuze club uit de MLS lijkt zich te mengen in strijd om Santiago Gimenez
33
Zaakwaarnemer bevestigt: Feyenoord in de markt voor Jeyland Mitchell
5
Domper voor Sparta: club loopt miljoenen mis na afgeketste transfer
10
PSV staat trio niet af voor Olympische Spelen; Ajax moet wel een speler missen
18
Held van Turkije wacht mogelijk schorsing voor kwartfinale tegen Nederland
0

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Ajax traint onder Farioli
Reacties