Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Girona kan Champions League-voetbal haast niet meer ontgaan na ruime zege

Laatste update:

Bijzonderheden


Girona kwam kende een droomstart in eigen stadion, waar het na 22 minuten al met 2-0 leidde. De eerste treffer kwam op naam van Eric García, die raak kopte uit een voorzet van ex-PSV'er Sávio. Ivan Martín zorgde voor de 2-0 na een schitterend steekpassje van Miguel Gutiérrez.

Girona zag zijn voorsprong nooit serieus in gevaar komen en wist er twintig minuten voor tijd op 3-0 te komen via Artem Dovbyk. De Oekraïner kapte zich vrij en vond met links de verre hoek. Gonzalo Escalante zorgde voor de eretreffer voor Cádiz, maar direct vanaf de aftrap zorgde Portu ervoor dat Cádiz een resultaat weer heel snel uit het hoofd moest zetten.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
2
De Kuip zingt Arne Slot luidkeels toe en lijkt vervroegd afscheid te nemen
2
César Luis Menotti, bondscoach Argentinië tegen Oranje in 1978, overleden
1
Invaller Gimenez scoort weer eens bij ruime overwinning Feyenoord op PEC
35
Volendam-aanvoerder Mirani wekt onbegrip met onsportieve uitspraak over Vitesse
11
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties