Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Go Ahead Eagles pakt door en heeft eerste zomerse aanwinst al binnen

Laatste update:

Everink werd geboren in Diepenveen, een dorpje in de gemeente Deventer. Dat maakt de overstap extra bijzonder, zo vertelt de verdediger op de clubwebsite. "Stiekem heb ik altijd in mijn achterhoofd gehouden hoe mooi het zou zijn om ooit voor de club uit mijn geboortestad te mogen spelen, maar eerst wilde ik proberen om bij FC Twente te slagen. Ik heb echter altijd een bepaalde liefde voor Go Ahead Eagles gehad."

Everink doorliep een groot deel van zijn jeugdopleiding bij Twente, waar hij uiteindelijk zeven wedstrijden in de hoofdmacht speelde. De rechtspoot kijkt terug op mooie jaren in Enschede. "Dat ik met veel jongens heb samengespeeld die uiteindelijk zijn doorgebroken, maakt het extra speciaal. We hadden een goede lichting, met onder meer Mees Hilgers, Max Bruns, Daan Rots en Sem Scheperman, die nu bij Heracles Almelo speelt." Waarom Everink niet direct aansluit bij Kowet is niet bekend.

Technisch manager Paul Bosvelt is tevreden over het aantrekken van Everink. "Ondanks dat hij over veel potentie beschikt, heeft hij nog niet de echte stap kunnen maken om een vaste waarde in de Eredivisie te worden. Het vertrouwen dat wij in hem als speler hebben - in combinatie met het werken in een nieuwe, maar vertrouwde, omgeving - gaat Luca hopelijk een boost geven en meer speelminuten opleveren."

Eredivisie
Go Ahead Eagles
2 - 0
FC Twente

Meer nieuws

Bayern München verliest plek 2 na blunder Neuer; pijnlijke invalbeurt Weghorst
6
Reus schittert in laatste thuisduel voor Dortmund; ook Malen en Maatsen scoren
0
Bayer Leverkusen sluit seizoen in stijl af en blijft ongeslagen in Bundesliga
6
Live meepraten in de Süper Lig: Besiktas - Hatayspor
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties