Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Goed nieuws voor Owen Wijndal: Royal Antwerp doet een 'Hallertje'

Laatste update:

Op een persconferentie erkende Van Bommel dat de club een fout heeft gemaakt. Op de vraag of het een tactische zet was, reageerde de oefenmeester ontkennend. "We hebben het niet goed gedaan. Vines hoorde wel op de lijst. We hebben een fout gemaakt en die kan niet meer worden rechtgezet", verklaarde de schuldbewuste Maasbrachter.

Het is zeer vervelend nieuws voor Vines, die momenteel nog herstellende is van een blessure. Tegen Union St. Gilloise, waarin Vines nog trefzeker was, moest de Amerikaan voortijdig de strijd staken, maar dat is zeker niet de reden dat de verdediger niet ingeschreven staat. Hij wordt namelijk nog voor het eind van de groepsfase terugverwacht bij de hoofdmacht. "Iedereen wil op die lijst staan. Natuurlijk is hij teleurgesteld", beaamt van Bommel. Eerder trof Sébastien Haller eenzelfde lot, toen hij na zijn wintertransfer naar Ajax in 2021 niet ingeschreven werd voor het restant van de toenmalige Europa League-campagne.

Het is een meevaller voor Owen Wijndal, die wél is opgenomen in de spelerslijst van the Great Old. De linksback komt op huurbasis over van Ajax en heeft dus een concurrent minder in de strijd om een basisplek in het miljardenbal. De administratieve blunder baart Van Bommel ook zorgen. "We hebben niet veel verdedigers. Er moet niet te veel gebeuren - daarom ook dat het goed is dat Owen Wijndal er nog bij is gekomen."

Meer nieuws

Atalanta heeft Champions League-ticket 4 dagen voor Europa League-finale binnen
0
Live meepraten in de Serie A: Torino - AC Milan
0
Live meepraten in de Keuken Kampioen Play-Offs: ADO Den Haag - De Graafschap
1
FC Emmen verrast met zege op FC Dordrecht en speelt halve finale tegen NAC Breda
27
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
9
'Ajax moet vrezen: Premier League-subtopper probeert Farioli-deal te kapen'
56

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties