Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Gorter spreekt over zijn positie onder de lat bij Ajax nu concurrent terug is

Laatste update:

Gorter baalt van zijn optreden bij de openingstreffer in de Grolsch Veste. "Het was een afstandsschot dat door mij beter verwerkt moet worden, in tweede instantie kwam er nog een poging die ik blokte, maar na twee keer kon ik niet nog een keer reageren." De doelman weigert naar anderen te wijzen. "De eerste goal begon bij mij, laten we realistisch zijn. Daarna heb ik me met goede reddingen kunnen herstellen. We geven veel kansen weg, meer dan we zelf krijgen."

Meer: Vermoedelijke opstelling Ajax: Steijn lijkt basiself op twee plekken te wijzigen

De doelman stelt niet moedeloos te worden van de vele een-op-een-situaties die hij tegenkrijgt. "Het is niet goed dat je zo vaak een redding moet verrichten, maar het is wel mijn job", aldus Gorter. "We werken hard om een team te creëren dat op elkaar is ingespeeld. Ik vind het niet leuk om te zeggen, maar het heeft iets meer tijd nodig. Hebben we die tijd niet, dan moeten we er staan. Dat er werk nodig is om hier een team van te maken, is duidelijk. Dat er problemen zijn is zeker waar, maar over diepe problemen wil ik nog niet spreken. De reeks die we hebben is niet lekker, toch moeten we presteren en de draad oppakken."

Pasveer, die in juli twee middenhandsbeentjes brak op de training van Ajax, zat zondag weer op de bank bij de Amsterdammers. De terugkeer van de ervaren goalie zorgt niet voor angst bij Gorter. "Of ik eerste keeper blijf? Dat is een vraag voor de trainer. Ik krijg het vertrouwen en we moeten ook niet doen of ik onder zes ballen door ben gedoken. De trainer heeft gezegd dat hij vertrouwen in me heeft." Gerónimo Rulli, de beoogde eerste doelman van Maurice Steijn, komt vanwege een schouderblessure niet meer in actie dit jaar. Gorter, Pasveer en miljoenenaankoop Diant Ramaj strijden de komende maanden voor een plek onder de lat.

Eredivisie
FC Twente
3 - 1
Ajax

Meer nieuws

'Driessen had vroeger de uitstraling van een doperwt, maar is erg goed geworden'
18
'Nagenoeg alles was rond met PSV, maar toen belde Feyenoord...'
1
Ook Feyenoord presenteert jaarcijfers: 'Sportief succes betaalt zich uit'
13
Van Europa veroveren met Brobbey en Ihattaren naar avonturier: 'Dit is mijn pad'
4
'Van mij hoeft Ajax niet te winnen. Ik hoop dat ze geen coëfficiënten pakken'
68
Driessen houdt hoop in Ajacied: 'Hij bakte er bij Feyenoord eerst ook niks van'
59

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties