Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Vermoedelijke opstelling Ajax: Van 't Schip schuift door afwezigheid Bergwijn

Laatste update:

Henderson raakte medio maart geblesseerd aan zijn hamstring en kwam sindsdien niet meer in actie. De middenvelder, die deels in Engeland revalideerde, is nu weer klaar om te spelen. Het kunstgrasveld in Volendam lijkt echter niet het ideale toneel voor een basisrentree. Berghuis kampte met blessures aan zijn knie en later ook rug, waardoor zijn laatste duel dateert van eind februari. Berghuis trainde volledig mee in aanloop naar Volendam-uit.

Gerónimo Rulli is onder de lat andermaal de vervanger van de geblesseerde Diant Ramaj. Van 't Schip heeft in principe reden om terug te schakelen naar een vijfmansdefensie, waardoor de vierkoppige verdediging naar alle waarschijnlijkheid bestaat uit Devyne Rensch, Josip Sutalo, Ahmetcan Kaplan en Jorrel Hato.

Op het middenveld kan Van 't Schip niet beschikken over Benjamin Tahirovic, die na zijn gele kaart tegen Excelsior (2-2) geschorst is. Nu Henderson nog enigszins gespaard lijkt te worden, is Branco van den Boomen de aangewezen vervanger van Tahirovic. Sivert Mannsverk is de andere controleur die nummer 10 Kenneth Taylor van rugdekking moet voorzien.

Voorin lijkt Mika Godts van de rechter naar de linkerflank te verhuizen, daar aanvoerder Steven Bergwijn na zijn directe rode kaart tegen Excelsior geschorst is. De rentree van Berghuis komt bijzonder gelegen voor Van 't Schip, die nog niet kan beschikken over Kristian Hlynsson. De spitspositie wordt bekleed door Brian Brobbey, die uitviel tegen Excelsior maar deze week weer volledig meetrainende.

FC Volendam


Aan de kant van FC Volendam keren Safouane Karim en Benaissa Benamar terug van een schorsing. Het zijn flinke meevallers voor trainer Regillio Simons, die weet dat er gewonnen moet worden van Ajax. De achterstand op nummer zestien RKC Waalwijk bedraagt, met nog drie duels te gaan, zes punten.

Vermoedelijke opstelling FC Volendam: Backhaus; Buur, Benamar, Flint, Plat; Mirani, Cox; Booth, Le Roux, Johnson; Semedo.

Vermoedelijke opstelling Ajax: Rulli; Rensch, Sutalo, Kaplan, Hato; Van den Boomen, Taylor, Mannsverk; Berghuis, Brobbey, Godts.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Ajax-nieuws? Word nu lid van het Ajax Zone WhatsApp-kanaal!

Bekijk FC Volendam - Ajax live op ESPN via Ziggo!

FC Volendam - Ajax:

Meer nieuws

Bayern München verliest plek 2 na blunder Neuer; pijnlijke invalbeurt Weghorst
6
Reus schittert in laatste thuisduel voor Dortmund; ook Malen en Maatsen scoren
0
Bayer Leverkusen sluit seizoen in stijl af en blijft ongeslagen in Bundesliga
6
Live meepraten in de Süper Lig: Besiktas - Hatayspor
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties