Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Greenwood, sterf': aanvaller maakt na 1,5 jaar verhitte rentree in profvoetbal

Laatste update:

Greenwood werd in januari 2022 gearresteerd op verdenking van mishandeling en verkrachting van zijn vriendin Harriet Robson. Dat gebeurde nadat Robson beeldmateriaal van de mishandeling had gedeeld op social media. Inmiddels heeft Robson alle aanklachten jegens Greenwood ingetrokken en is ze zelfs weer met hem samen. De voetbalwereld heeft de Engelsman echter nog niet in genade aangenomen.

Zondag kwam Greenwood voor het eerst sinds 22 januari 2022 weer in actie in een profwedstrijd. Bij een 2-2 stand kwam de enkelvoudig Engels international het veld in. De Osasuna-fans waren daar niet van gediend en scandeerden "Greenwood, sterf." Met de aanvaller in het veld trok Getafe in de slotfase nog een overwinning over de streep.

Ook Mendy maakt rentree
Ook Benjamin Mendy mocht sinds lange tijd weer aantreden in een officiële wedstrijd. De 29-jarige verdediger van FC Lorient werd in juli vrijgesproken na een slepende verkrachtingszaak. Na 71 minuten in het thuisduel met AS Monaco - waarin Myron Boadu 90 minuten op de bank bleef zitten - kwam Mendy het veld in voor Vincent Le Goff. Dat was voor het eerst sinds 15 augustus 2021, toen de linksback namens Manchester City in actie kwam tegen Tottenham Hotspur.

Meer nieuws

'Driessen had vroeger de uitstraling van een doperwt, maar is erg goed geworden'
11
'Nagenoeg alles was rond met PSV, maar toen belde Feyenoord...'
1
Ook Feyenoord presenteert jaarcijfers: 'Sportief succes betaalt zich uit'
13
Van Europa veroveren met Brobbey en Ihattaren naar avonturier: 'Dit is mijn pad'
4
'Van mij hoeft Ajax niet te winnen. Ik hoop dat ze geen coëfficiënten pakken'
58
Driessen houdt hoop in Ajacied: 'Hij bakte er bij Feyenoord eerst ook niks van'
59

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties