Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Guendouzi krijgt op veld te horen dat vriendin en dochter zijn overvallen

Laatste update:

Franse media schrijven dat de daders toesloegen door een slaapkamerraam te forceren en gingen er vervolgens vandoor met een peperdure Rolex van 200.000 euro. Guendouzi was op het moment van de overval niet in de woning aanwezig. Hij had net met 2-1 verloren van Bayer Leverkusen in het Stade Vélodrome.

Op beelden is te zien hoe Guendouzi bij het verlaten van het veld wordt tegengehouden door iemand van de club, die hem vertelt wat er gebeurd is. De Fransman is duidelijk van slag en grijpt meteen naar zijn hoofd. De vriendin van Guendouzi slaagde erin om de inbrekers het huis uit te jagen zonder dat het tot een handgemeen kwam.

Di María
De situatie doet denken aan een overval bij Angel Di María twee jaar geleden. De toenmalig aanvaller van Paris Saint-Germain werd tijdens een competitiewedstrijd eveneens het slachtoffer van een overval, waarop hij werd gewisseld en in tranen het stadion verliet. Ook zijn vrouw en twee dochters waren op het moment van de overval in de woning aanwezig.

Vriendschappelijke wedstrijden
Olympique Marseille
1 - 2
Bayer Leverkusen

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
7
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
69
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
13
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties