Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax gaat voor terugkeer Ten Hag; naast Potter ook Italiaanse coach op lijstje

Laatste update:

Ten Hag is bezig aan een slecht seizoen met Manchester United. De in Haaksbergen geboren oefenmeester staat zevende met zijn club, werd vroegtijdig uitgeschakeld in Europa en gaat Champions League-deelname dus mislopen.

Toch heeft de Nederlandse manager de finale van de FA Cup gehaald en valt er iets te zeggen voor het hoge aantal blessuregevallen in zijn selectie. De kans bestaat dus dat hij aanblijft bij Manchester United.

Wordt ten Hag ontslagen door de Engelse club, dan wil Ajax hem dolgraag terug naar Amsterdam halen. Beuker geeft ook prijs hoe lang ze op hem willen wachten. "De eerste training staat half juni gepland, dus eind mei willen we duidelijkheid."

Als Ten Hag, die eerder al drie keer kampioen van Nederland werd met Ajax, niet wil of niet beschikbaar is, dan schakelt Ajax door naar Potter, waarmee dus ook al enkele gesprekken zijn gevoerd. Tevens komt dan Francesco Farioli, trainer van OGC Nice, in beeld voor de vacature.

Ajax voerde daarnaast ook gesprekken met Xavi, blijkt uit het interview. De trainer van FC Barcelona zou na dit seizoen vertrekken uit Catalonië en werd enthousiast van het plan van Beuker en De Lang.

Xavi kwam later echter terug op zijn beslissing om Barça te verlaten en gaat zijn contract tot medio 2025 wel uitdienen. De kans dat hij dus nog naar Ajax komt is nagenoeg nul.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Ajax-nieuws? Word nu lid van het Ajax Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
33
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
62
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
8
Mogelijke opvolger Slot spreekt zich uit: 'Lastig nee zeggen tegen Feyenoord'
13
NEC mag dankzij heerlijke goals Chery nog altijd hopen op vijfde plek
30

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties