Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Feyenoord ziet nieuwe rol voor Bosschaart na topseizoen met FC Dordrecht

Laatste update:

Vorige week maakte Feyenoord bekend dat de wegen van de club en Boel na dit seizoen zullen scheiden. Na een dienstverband van ruim tien jaar gaat de huidige hoofdtrainer zijn carrière elders een vervolg geven.

Bosschaart werd onlangs gebeld door Jelle Goes (Recruitment en Development Manager van Feyenoord) met de vraag of hij openstaat voor het hoofdtrainerschap bij Feyenoord Onder 21.

"Ik ben inderdaad gepolst voor die functie. We zullen binnenkort gesprekken voeren", aldus Bosschaart. "Of ik ervoor open sta om bij Feyenoord het onder 21 elftal te gaan trainen? Zeker wel."

Bosschaart vormt een belangrijke spil in de samenwerking tussen FC Dordrecht en Feyenoord. De oud-speler wordt dit seizoen als assistent-trainer gestald bij de club uit de Keuken Kampioen Divisie.

Dordrecht beleeft een geweldig seizoen en deed lang mee om directe promotie naar de Eredivisie, maar strandde in het zicht van de haven. Als nummer vier doet het nog wel mee in de play-offs voor het laatste Eredivisie-ticket.

Feyenoord hoopt volgend seizoen met het beloftenteam in de Tweede Divisie uit te komen. De ploeg dient daarvoor kampioen te worden van de voorjaarscompetitie, waarna een finalewedstrijd volgt tegen de winnaar van de najaarscompetitie (FC Twente/Heracles).

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Feyenoord-nieuws? Word nu lid van het Feyenoord Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Arne Slot wacht emotionele middag in De Kuip
2
Vermoedelijke opstelling PSV: Luuk de Jong op jacht naar topscorerstitel
4
Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
2
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties