Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Heerenveen ziet in ADO-uitblinker ideale opvolger Sherel Floranus'

Laatste update:

Heerenveen heeft de interesse in Van Ewijk deze week kenbaar gemaakt bij het bestuur van ADO, de hekkensluiter in de Eredivisie. Ook FC Twente en Fortuna Sittard zouden de ontwikkeling van de rechtsbenige verdediger met interesse volgen. Van Ewijk kan zijn loopbaan eventueel ook in het buitenland vervolgen. SV Darmstadt 98 heeft volgens Voetbal International ook belangstelling en de club uit de 2. Bundesliga zou zelfs al een bod hebben neergelegd in Den Haag.

ADO-uitblinker heeft clubs voor het uitkiezen: 'Liefst blijf ik in Nederland'

Lees artikel

Van Ewijk is dit seizoen een van de weinige lichtpuntjes bij het dolende ADO. De nog jonge vleugelverdediger kwam sinds zijn komst naar Den Haag tot 39 optredens in de hoofdmacht. Van Ewijk werd vorig seizoen nog enkele maanden verhuurd aan SC Cambuur. Door blessureleed kon hij zichzelf echter niet bewijzen in Leeuwarden. De verdediger verliet de huidige koploper in de Keuken Kampioen Divisie met slechts twee wedstrijden achter zijn naam.

De ADO-back werd eerder al genoemd bij onder meer Celtic en Hamburger SV, twee clubs die ook navraag deden bij zijn management. "Ik hoor inderdaad wel eens dat er clubs zijn die informeren, maar dat laat ik aan mijn vader en mijn zaakwaarnemer over", zo zei de rechtsback begin maart in een uitgebreid interview met Voetbalzone. "Alle opties liggen nog open. Ook bijtekenen, maar ik ben nu vooral bezig om degradatie te voorkomen. Dat is het belangrijkste nu", aldus Van Ewijk, die wel een duidelijke voorkeur heeft als het uiteindelijk toch tot een transfer komt. "Duitsland heeft ook prachtige clubs, maar het liefst blijf ik nu nog in Nederland." De huidige verbintenis van Van Ewijk bij ADO loopt nog ruim een jaar door.

Denk jij dat Milan van Ewijk een aanwinst is voor sc Heerenveen?

Meer nieuws

'Eerste aankoop van Arne Slot bij Liverpool moet zestig miljoen euro kosten'
2
Ajax moet grote naam doorstrepen in zoektocht naar nieuwe algemeen directeur
3
Erik ten Hag deelt nieuwe sneer uit: 'Jullie maken er maar krantenkoppen over'
20
Frenkie de Jong zorgt voor uitvoerige discussies: 'Gullit vindt het niet veel'
54
VZ Kort: Bekerheld Igor Paixão terug op het trainingsveld bij Feyenoord
77
'FC Barcelona krijgt PSG-icoon aangeboden, maar twijfelt sterk'
39

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties