Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

Commentator Teun de Boer vanaf komend seizoen nog maar op één zender te horen

Laatste update:

"Ik teken bij ESPN om het simpele feit dat ESPN echt heel graag met mij wil werken en ik met hen. En natuurlijk omdat het een voorrecht is om iedere week bij de mooiste nationale wedstrijden te mogen zijn en mezelf als commentator, maar tegenwoordig ook als verslaggever en presentator verder te kunnen ontwikkelen", vertelt De Boer tegenover VI.

De Boer was afgelopen seizoenen ook bij RTL te horen, tijdens wedstrijden van de Champions League. Vanaf komend seizoen heeft Ziggo Sport de uitzendrechten van het miljardenbal echter.

Behalve bij het voetbal was De Boer ook regelmatig te horen bij het darts. Eerst bij RTL, later bij Viaplay. Ook daar stopt hij mee, vertelt hij.

"Met meer uren voor ESPN is het één niet meer met het ander te combineren. RTL heeft geen uitzendrechten meer, dus daar kan ik sowieso ook niks meer voor doen. Het darts, dat ik ook jarenlang heb mogen doen voor RTL en Viaplay, ga ik per direct mee stoppen. Dat vind ik natuurlijk wel heel jammer, maar ik krijg er bij ESPN veel voor terug. En ik ben ervan overtuigd dat het geen definitief afscheid is, uitzendrechten schieten in tv-land per zoveel jaar alle kanten op."

ESPN zendt al jarenlang de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie uit, en blijft dat ook de komende jaren doen. Op 9 augustus begint het nieuwe seizoen van beide competities.

De Boer is overigens niet de enige commentator die onlangs een contract bij ESPN heeft getekend. Ook Sjors Blaauw en Martijn van Zijtveld zijn nu definitief aan de sportzender verbonden.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Vitesse krijgt gigantische mokerslag te verwerken: faillissement heel dichtbij
24
Valentijn Driessen begint met advies aan Koeman en krijgt direct een toezegging
18
Spurs troeft onder meer Chelsea af en telt ruim 50 miljoen neer voor toptalent
11
Officieel: Vangelis Pavlidis ruilt AZ in voor Benfica en gaat werken met Schmidt
19
Feyenoord raakt groot talent definitief kwijt aan Bayern München
31
Pak 50x je inzet als Turkije dinsdag de kwartfinale haalt op EURO 2024!
0

Meer sportnieuws

Reacties