Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Henk Veerman scoort opnieuw; ADO komt dichter bij plek twee

Laatste update:

Kalezic voerde enkele wijzigingen door ten opzichte van het verloren duel met VVV-Venlo (2-1). In de defensie werd Daniel Granli vervangen door Justin Che, terwijl Silvinho Esajas plaatsmaakte voor Lasse Vigen op het middenveld.

Aan de overzijde stonden eveneens enkele nieuwe namen op het wedstrijdformulier ten opzichte van de nederlaag tegen NAC Breda (2-3). Dennis Vos moest zijn plaats afstaan aan Robin Schouten en op het middenveld keerde Maikel Kieftenbeld terug. Desley Ubbink kreeg op de rechtsbuitenpositie de voorkeur boven Joey Konings.

ADO Den Haag kwam al in de twaalfde speelminuut op voorsprong. Na een fraaie combinatie tussen Daryl van Mieghem en Jort van der Sande belandde de bal bij Veerman, die wegdraaide en op koelbloedige wijze afrondde: 1-0.

Enkele minuten later was Veerman bijna opnieuw trefzeker. Uit een voorzet van Che drukte de spits af, maar het schot werd dusdanig van richting veranderd dat de bal niet tussen de palen belandde.

De tweede treffer viel uiteindelijk na ruim een half uur spelen. Che legde de bal terug op de rand van het zestienmetergebied, waarna Vigen uithaalde een ogenschijnlijk houdbare schuiver op doel produceerde. Toch was doelman Jan Hoekstra verrast door de inzet: 2-0.

Ook in het tweede bedrijf hield ADO overwicht en duurde het uiteindelijk tot diep in de blessuretijd voordat de definitieve beslissing viel. Van der Sande nam de bal fraai mee vanaf de middellijn en liep door tot aan het strafschopgebied, waarna hij op listige wijze afrondde: 3-0.

Meer nieuws

Koeman maakt voorlopige EK-selectie van het Nederlands elftal bekend
189
FC Barcelona overleeft reuzenkansen hekkensluiter en wint dankzij Fermín López
17
Tijjani Reijnders besluit uitstekend debuutseizoen met fraaie bekroning
14
Uitblinker Summerville en Piroe helpen wervelend Leeds United aan finaleplaats
10
Gerry Hamstra krijgt jaar na vertrek bij Ajax nieuwe kans in de Eredivisie
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties