Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax pakt door en legt Pablo Rosario meerjarig contract voor

Laatste update:

Het verschil tussen vraag aanbod is namelijk nog 'behoorlijk', zo schrijft Verweij. "Het is de verwachting dat Rosario's zaakwaarnemer José Fortes Rodriguez op korte termijn een tegenvoorstel doet", zo schrijft de journalist.

Eerder op de dag bracht Voetbal International het nieuws naar buiten dat Ajax in de markt was voor Rosario. De controleur van OGC Nice is een oude bekende van nieuwe trainer Francesco Farioli.

Onder de Italiaan speelde de 27-jarige Rosario vorig seizoen 34 wedstrijden. Aanvankelijk genoot de Nederlander geen basisplek, maar die veroverde de enkelvoudig international na de negende speelronde.

Vanaf dat moment startte Rosario slechts vijf keer niet in de basis. Farioli bleek groot liefhebber van zijn multifunctionaliteit. Hij speelde als rechtsachter, verdedigende middenvelder en sporadisch zelfs als centrale verdediger.

Rosario ligt tot medio 2025 vast in Nice, waardoor de Amsterdammers in ieder geval een transfersom op tafel zullen moeten leggen, hoewel het niet bekend is hoe hoog het bedrag is dat de Zuid-Fransen verlangen voor zijn diensten.

Rosario is in de afgelopen drie seizoenen uitgegroeid tot een belangrijke pion op het middenveld van Nice. Farioli raakte bij de Franse club onder de indruk van de voormalig PSV'er en onderzoekt nu dus de mogelijkheden om Rosario naar de Johan Cruijff ArenA te halen.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Ajax-nieuws? Word nu lid van het Ajax Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Van Hooijdonk baalt: 'Van Basten richt pijlen al vijf jaar op hem, makkelijk'
1
Zeer ongunstige ontwikkeling voor Nederland in duel Tsjechië - Turkije
35
Rafael van der Vaart moet hotel noodgedwongen en in badjas verlaten
3
Surrealistische beelden: oorlog tussen De Bruyne en Belgische fans
46
Oranje-supporters: 'Hij hoort thuis in de zandbak en is klaar in Oranje'
53
Live meepraten op het EK: Georgië - Portugal
73

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties