Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Hij is verreweg de belangrijkste speler bij PSV op dit moment. In alles'

Laatste update:

"Elke keer als ik naar Veerman kijk, zie ik dingen die ik bij weinig middenvelders in het Nederlandse voetbal zie", opent Been zondag zijn lofzang op de PSV'er in Goedemorgen Eredivisie van ESPN. "Ja, bij Frenkie de Jong, maar die speelt bij Barcelona. Maar die jongen is voor mij verreweg de belangrijkste speler bij PSV op dit moment. In alles." Been verlegt de aandacht vervolgens richting het Nederlands elftal, waarvoor Veerman inmiddels twee keer uitkwam.

Meer: Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz moet in elke linie knopen doorhakken | Aad de Mos likt zijn vingers af: ‘Een fenomeen, wist niet dat hij zo goed was’

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone)

"De discussie is vaak in het Nederlandse voetbal: moet Reijnders naast Frenkie de Jong, of moet die ernaast? Maar Veerman zou daar ook naast kunnen tegen B-landen. Als je denkt dat je meer de bal hebt dan de tegenstander. Veerman kan kort spelen, maar ook iemand over veertig meter wegsteken. Dat is een extra kwaliteit", aldus de voormalig coach van onder meer Feyenoord.

Oranje
De 24-jarige Veerman staat momenteel op 27 minuten in het shirt van Oranje. Bondscoach Ronald Koeman liet hem in juni 13 minuten meedoen tegen Italië in de strijd om de derde plaats in de Nations League. Eerder deze maand volgden 14 minuten in de met 3-0 gewonnen EK-kwalificatiewedstrijd tegen Griekenland. In de meest recente interland, de zwaarbevochten 1-2 overwinning tegen Ierland, bleef Veerman de gehele wedstrijd op de bank zitten.

Eredivisie
PSV
4 - 0
NEC
Verdient Joey Veerman een basisplaats in Oranje?

Meer nieuws

Ook Feyenoord presenteert jaarcijfers: 'Sportief succes betaalt zich uit'
9
Van Europa veroveren met Brobbey en Ihattaren naar avonturier: 'Dit is mijn pad'
4
'Van mij hoeft Ajax niet te winnen. Ik hoop dat ze geen coëfficiënten pakken'
52
Driessen houdt hoop in Ajacied: 'Hij bakte er bij Feyenoord eerst ook niks van'
54
PSV warmt supporters met heerlijke video op voor clash met Sevilla
45
Na Ismael Saibari nog een verlenging op komst? 'PSV opent gesprekken'
25

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties