Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Hoofdscout Molde spreekt Romano tegen: nog geen contact gehad met PSV

Laatste update:

Volgens de Noorse bronnen van De Telegraaf is Brynhildsen na een goed seizoen toe aan een stap omhoog. In maart viel zijn naam nog bij Feyenoord, maar de Rotterdammers gingen afgelopen zomer in zee met Igor Paixão. Nu kan Brynhildsen bij PSV de zware taak krijgen om de naar Liverpool vertrekkende Gakpo op te volgen, al staan Jesper Karlsson en Viktor Tsygankov eveneens hoog op het wensenlijstje in het Philips Stadion. In Noorwegen heerste in de media verbazing over de tweet van Romano, die beweerde dat de transfer al bijna beklonken was.

Romano meldde namelijk dat PSV hoopt om snel tot een akkoord te komen met Molde, maar zo dichtbij is de eventuele transfer nog niet volgens Telegraaf-journalisten Marcel van der Kraan en Jeroen Kapteijns. De tweet van Molde-hoofdscout Vik bevestigt dit vermoeden. Wie Gakpo zijn opvolger ook mag worden, krijgt een behoorlijke erfenis voor zijn kiezen. De veertienvoudig international van Oranje kwam voor de WK-break tot negen goals en twaalf assists in veertien competitieduels, waarmee hij gold als meest waardevolle speler in de Eredivisie.

Brynhildsen zette zijn eerste stapjes in het profvoetbal bij Stabæk IF, alvorens in de zomer van 2020 de overstap te maken naar Molde. Daar staat de teller tot op heden op 31 goals en 22 assists in 111 wedstrijden. Afgelopen november werd Brynhildsen beloond voor zijn goede prestaties met zijn debuut in het Noorse elftal. Zijn contract bij Molde loopt nog twee jaar door, waardoor PSV vermoedelijk een flinke transfersom op tafel moet leggen. Karlsson ligt bij AZ nog tot medio 2026 vast, terwijl Dynamo Kiev-aanvaller Tsygankov over een aflopend contract beschikt.

Voor welke buitenspeler moet PSV gaan?

Meer nieuws

Masterclass van Griezmann levert Atlético Madrid een Champions League-ticket op
1
Ten Hag ontvangt dubbele reactie van fans bij speech op Old Trafford
2
Celtic kroont zich voor de 54e keer tot kampioen van Schotland
1
Bayern neemt opzienbarend besluit en heeft trainer voor komend jaar bijna binnen
22
PSG heeft Kylian Mbappé niet nodig om Farioli flinke CL-kater te bezorgen
10
De Roon verlaat in tranen het veld bij Atalanta, dat eerste finale verliest
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties