Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Idrissi vindt verrassende nieuwe club dankzij vader van Feyenoorder

Laatste update:

Idrissi kende vorig seizoen een goed jaar op huurbasis bij Feyenoord. De negenvoudig international van Marokko schommelde voor de WK-break tussen de bank en de basis. Idrissi raakte begin oktober op bezoek bij FC Midtjylland (2-2) vervolgens zwaar geblesseerd aan zijn hamstring, waardoor hij liefst zeventien wedstrijden aan de kant stond en het WK met Marokko aan zijn neus voorbij zag gaan.

Idrissi knokte zich aan het begin van de tweede seizoenshelft terug in het elftal en stond zijn plekje vervolgens niet meer af. De rechtspoot was in 38 wedstrijden uiteindelijk goed voor 7 doelpunten en 8 assists en vormde een gevaarlijke tandem met Quilindschy Hartman op de linkerflank. Na het kampioenschap met Feyenoord keerde Idrissi terug naar Sevilla, waar hij opnieuw voor zijn kans leek te gaan. De Spanjaarden besloten op 1 september zijn contract echter te ontbinden, waardoor de Marokkaanse vleugelspeler op zoek kon gaan naar een nieuwe werkgever. Dat is dus Pachuca in Mexico geworden.

Deze zomer leek een terugkeer naar Feyenoord nog even een thema te zijn, maar Arne Slot gaf al snel aan dat er voor Idrissi eigenlijk geen plek is in De Kuip. De Rotterdammers beschikken over veel vleugelspelers en willen ook jeugdexponenten als Leo Sauer de kans geven om door te breken. Idrissi hield zijn conditie de afgelopen periode op peil bij de beloften van Feyenoord, maar maakt dus de transfervrije overstap naar Pachuca in Mexico. De club staat na zeven wedstrijden op een teleurstellende zestiende plaats in de Liga MX.

Meer nieuws

'Van mij hoeft Ajax niet te winnen. Ik hoop dat ze geen coëfficiënten pakken'
29
Driessen houdt hoop in Ajacied: 'Hij bakte er bij Feyenoord eerst ook niks van'
28
PSV warmt supporters met heerlijke video op voor clash met Sevilla
36
Na Ismael Saibari nog een verlenging op komst? 'PSV opent gesprekken'
21
Zlatan twijfelt in gesprek met Piers Morgan openlijk over kwaliteiten Ten Hag
71
Wedstrijdbezoek in de herfstvakantie? Koop jouw kaarten in de ticketshop!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties