Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ihattaren wordt weggestuurd bij Slavia Praag; met lachgas gespot in Nederland'

Laatste update:

Ihattaren trainde een periode voor zichzelf in Dubai en verloor daar 'een paar kilo vet en kreeg er extra kilo's aan spiermassa bij', schrijft iSport.cz. Toch gaat Slavia Praag het contract met de Utrechter ontbinden volgens het Tsjechische medium.

"Begin december tekende hij een contract, met de overtuiging dat hij fysiek en mentaal in vorm zou raken en het aanvallende niveau van Slavia zou verhogen. Maar volgens onze bronnen ziet het er momenteel niet rooskleurig uit. 'Het contract wordt beëindigd', aldus onze bronnen", schrijft iSport.cz.

Een screenshot van Reality FBI.

Volgens een bron van het Instagram-account Reality FBI is Ihattaren weggestuurd bij Slavia Praag en zit hij nu in Nederland 'vol aan de space'. Uit de meegestuurde telefoongegevens blijkt dat het screenshot van de video inderdaad op maandag 11 maart is genomen.

Dezelfde bron van het Instagram-account schrijft dat Ihattaren 'in gezelschap is van een PSV-speler'. "Wij weten wie het is, maar omdat we verder geen ondersteunend bewijs hebben, kunnen we dit verder niet delen", schrijft Reality FBI.

"De PSV-speler, die het voornamelijk van invalbeurten moet hebben, hebben we net als Ihattaren om een reactie gevraagd, maar tot dusver is er niet gereageerd."

Volgens het Instagram-account 'lijkt de zaakwaarnemer van Ihattaren niet langer met hem te werken'. Op het Instagram-kanaal van Ihattaren zelf zijn geen foto's meer te zien van Slavia Praag, wat mogelijk betekent dat een breuk inderdaad aanstaande is.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Voetbalzone-nieuws? Volg dan nu ons WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Live meepraten in de Premier League: Chelsea - Tottenham Hotspur
2
'Mohamed Salah is de meest egoïstische speler die ik ooit heb gezien'
4
PSV'er Johan Bakayoko ziet alleen Jude Bellingham en Florian Wirtz voor zich
4
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
Nachtmerrie voor Lucas Hernández: streep door EK en restant 2024
6
Vitesse haalt enkele uren na start crowdfundingsactie helft van streefbedrag op
32

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties