Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik denk niet dat ploeggenoten dat soort acties van Van Dijk accepteren'

Laatste update:

"Net als Alexis Sánchez en Philippe Coutinho kreeg hij zijn gewenste vertrek niet. Van de drie zal het voor Van Dijk het lastigst worden om terug te keren bij zijn club", schrijft de oud-spits van onder meer Crystal Palace, Liverpool en Aston Villa in zijn column voor de Daily Mirror. "Hij zette foto's van zichzelf online waarin hij te zien was in een privévliegtuig. Ik denk niet dat ploeggenoten als Steven Davis dat soort acties accepteren."

Overigens liet Davis maandag weten dat hij hoopt dat Van Dijk terugkeert bij Southampton. "Hij is een geweldige speler, met heel veel kwaliteiten. Van Dijk zou voor iedere club ter wereld kunnen spelen, zo goed is hij. We zijn blij dat hij nog steeds speler van Southampton is en hopen dat hij een sterk seizoen kan spelen", aldus de Noord-Ierse middenvelder van the Saints.

Toch ziet Collymore Van Dijk niet meer terugkeren bij the Saints. "De band is al dusdanig verstoord dat ik Van Dijk op de lange termijn niet terug zie keren bij Southampton", vervolgt hij zijn verhaal. "Het zou geen verrassing zijn als men de komende weken besluit dat Van Dijk in januari mag vertrekken bij Southampton. Soms kan je in het voetbal niks anders dan zo'n beslissing nemen."

Zie jij Virgil van Dijk nog een wedstrijd voor Southampton spelen?

Meer nieuws

De EK-selectie van Engeland: dit zijn de spelers die dinsdag kans maken
7
Kroatië publiceert EK-selectie en biedt uitsluitsel aan Sutalo, Sosa en Ivanusec
8
AD ziet hoogst opmerkelijke rol voor Berghuis weggelegd in Farioli's Ajax
17
Grote aderlating voor Engeland? Superster raakt vlak voor het EK geblesseerd
18
VZ Team van de Week: Feyenoord hofleverancier na afscheidswedstrijd Arne Slot
6
Anderlecht-fans ontsporen volledig en klimmen VIP-zone in om klappen uit delen
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties