Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Ik geloof er niks van dat Gravenberch bij Bayern de kantjes ervan af liep'

Laatste update:

"Gravenberch doet het tot nu toe geweldig bij Liverpool", is Hamann aangenaam verrast in een interview met het Duitse medium TZ. "Het is dan ook haast niet te geloven dat hij bij Bayern onder twee trainers (Julian Nagelsmann en Thomas Tuchel, red.) nauwelijks aan spelen toekwam."

"Maar nu bij Liverpool zie je pas goed waar Gravenberch toe in staat is. Hij is fysiek sterk, kan een doelpunt maken en heeft een bepaalde snelheid. Als je hem zo bezig ziet bij Liverpool, vraag je je echt af waarom hij bij Bayern geen vaste kracht was", aldus Hamann, die met the Reds in 2005 de Champions League veroverde.

Bayern legde medio 2022 circa 20 miljoen euro neer voor Gravenberch, die na een jaar in Zuid-Duitsland dus alweer vertrok. "Dat is behoorlijk veel geld", beaamt Hamann, tussen 1993 en 1998 actief voor de koploper in de Bundesliga. "Maar bij Bayern verloor hij zijn plaats in Oranje en miste hij het WK. En na een nogal tegenvallend jaar wilde hij dolgraag ergens anders een frisse start maken."

Gravenberch liet in de Duitse media regelmatig optekenen niet tevreden te zijn met zijn reserverol. Volgens Hamann zegt dat echter weinig over de middenvelder. "Ik denk dat hij goed in elkaar zit en zeker niet de kantjes eraf heeft gelopen in München. En nu is Gravenberch een belangrijke pion in een elftal vol klasse bij Liverpool."

De voormalig middenvelder van Ajax lijkt in Engeland het vertrouwen te hebben van manager Jürgen Klopp. Gravenberch had zaterdag geen basisplaats in de topper tegen Manchester City (1-1), maar werd na rust wel als invaller gebruikt door Klopp.

Gravenberch staat inmiddels op dertien optredens in het shirt van Liverpool in de diverse competities. De voor 40 miljoen euro van Bayern overgenomen middenvelder scoorde nog niet in de Premier League, maar was wel tweemaal trefzeker in de Europa League. Ook tekende hij voor een assist in Europees verband.

Premier League
Manchester City
1 - 1
Liverpool

Meer nieuws

Van Bommel niet naar Milan; onderhandelingen met andere trainer al vergevorderd
0
Donkerrode kaart in Ligue 1 na karatetrap in het gezicht van tegenstander
5
Live meepraten in de Premier League: West Ham United - Liverpool
6
Derksen weet wie topkandidaat is om Arne Slot bij Feyenoord op te volgen
18
Wie is de Italiaanse idealist die mogelijk de nieuwe trainer wordt van Ajax?
3
Ajax zet streep door 2 potentiële trainers: 'Zij werden als 'te bleu' gezien'
26

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties