Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik heb na die wedstrijd echt een afkeer tegen Mourinho en AS Roma gekregen'

Laatste update:

Linssen speelt momenteel voor het Japanse Urawa Red Diamonds. Ondanks het tijdsverschil van zeven uur, kijkt hij naar iedere wedstrijd van de Rotterdammers. Ook donderdag, wanneer Feyenoord het opneemt tegen AS Roma, zal de wekker van Linssen midden in de nacht afgaan. "Het moet revanche worden voor alle spelers die zijn vertrokken. Ik wil dat ze doorgaan en de finale halen. Ook voor ons. AS Roma heeft er met Paulo Dybala en Georginio Wijnaldum goede spelers bijgekregen, maar Feyenoord heeft De Kuip."

Linssen koestert bijna een jaar na de Conference League-finale nog steeds wrok jegens Mourinho. "Ik heb echt een afkeer gekregen tegen hem en tegen AS Roma. We kwamen 0-1 achter en alles werd door hen uit de kast gehaald om die wedstrijd over de streep te trekken. Ik ergerde me op een gegeven moment zelfs als een van die Roma-spelers op een kauwgompje kauwde. Al moet ik toegeven dat ik gewoon een hele slechte verliezer ben, hoor."

Arne Slot
Het succes van Feyenoord is volgens Linssen voor het overgrote deel te danken aan de komst van trainer Arne Slot. "Hij is een fantastische gozer. Hij is zowel over voetbal als over het leven communicatief ijzersterk. Zijn besprekingen zijn ongekend goed. Het gaat bij hem over de tactiek, maar hij speelt ook in op het gevoel. Na de wedstrijdbespreking voelde ik me nooit minder dan de tegenstander. Hij is zo doordacht, zo slim. Hij maakt van voetbal een simpel spelletje."

Linssen doet in het interview niet geheimzinnig over wat de tactiek van Slot precies inhoudt. "Ren-je-rot tot je de bal terug hebt", noemt de voormalig aanvaller van onder meer VVV-Venlo en Heracles Almelo het strijdplan. "Het doel was om na balverlies als een idioot op de bal te verdedigen. Geen lage zones of de tegenstander opwachten. Hoge pressing, altijd en overal. Binnen de opdracht waren de afspraken heel duidelijk."

Meer nieuws

'Ik weet dat Christian Eriksen nog steeds een fijn gevoel heeft bij Ajax'
4
Luciano Spalletti betrekt 4 legendes om EK-titel met Italië te prolongeren
2
Arsenal wil voorhoede versterken en denkt aan verkopen van man van 50 miljoen
20
VZ Kort: Ajax en Liverpool halen recordbedrag op met benefietwedstrijd
77
Sterkhouder Manchester United twijfelt openlijk over langer verblijf bij de club
15
'Atlético Madrid is bereid Oblak te verkopen en mikt pijlen op jongere keeper'
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties