Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik hoorde mezelf zeggen dat Medic er geen tyfus van kan. Beter was geweest...'

Laatste update:

"Ik ken veel mensen die genieten van de nieuwe status van Ajax", zo begint Borst zijn betoog. Zelf herkent hij zich niet in dat beeld. "Deze Rotterdammer betrapte zichzelf vóór Ajax-AZ op een gevoel van medeleven. Of moet ik schrijven: medelijden?"

"Ik hoopte enorm dat ze zouden winnen, die van Ajax. Een Eredivisie zonder een dominant Ajax is helemaal niet leuk. Het voelt alsof je hond is weggelopen", schrijft Borst gekscherend. "Ik heb zin om foto's van Ajax op lantaarnpalen te plakken. 'Kwijt!' En dan je telefoonnummer erbij. Hopelijk belt er iemand. 'Ik heb Ajax gevonden.'"

De columnist licht één Ajacied in het bijzonder uit. "Mijn blik bleef hangen aan de centrale verdediger Medic. Ik hoorde mezelf in de tweede helft beweren dat de Kroaat er geen ene tyfus van kan", oordeelt Borst hard.

"Beter was geweest om netjes te beweren dat de beste man bijna alle ballen breed en terug speelde en, als hij eens indribbelde of inpasste, het er lachwekkend of hopeloos uitzag. Medic kan niet verdedigen, hij kan niet opbouwen, hij kan niet voetballen. Het is verdacht dat deze speler door Ajax is gekocht", concludeert de Rotterdammer.

"Waar eindigt dit?", vraagt Borst zich af. "Met degradatie? Over twee weken speelt de nummer 18 (FC Utrecht) tegen de nummer 16 (Ajax). Veel mensen vinden dat humor. Maar is het leuk om te dansen op een graf?", besluit de analist vragend.

Meer nieuws

Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
9
Kökçü van de hemel in de hel doordat Benfica zege weggeeft in minuut 93
14
Feyenoord wordt op 'logische' vervanger Slot gewezen: 'Maar hoop dat hij blijft'
1
Summerville weet welke club Premier League-droom Leeds kan verstoren
5
Roda eindigt seizoen met kansloze vernedering op eigen veld tegen NAC Breda
72
Ruilt Geertruida Feyenoord in voor Duitsland? Bedrag van 25 miljoen zingt rond
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties