Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

Grens tussen Frankrijk en België wordt gesloten tijdens onderling duel

Laatste update:

"Er komen blokkades of filterblokkades op verschillende grensovergangen. Dit vanaf 16:00 uur op maandag", zo benadrukken de burgemeesters van tien gemeentes in een gezamenlijk persbericht.

"Het stadsbestuur wil de risico's op ordeverstoring en vandalisme zo veel mogelijk beperken", zo klinkt het. De meeste plekken zijn zelfs tot 06.00 uur dinsdagochtend afgesloten voor auto's. Fietsers en voetgangers kunnen de grens op de meeste plekken wel passeren.

De tien grensplaatsen zijn verspreid over circa 20 kilometer langs de Frans-Belgische grens. De gemeentebesturen zullen ook samenscholingsverboden uitvaardigen, om mogelijke relletjes te voorkomen.

Frankrijk plaatste zich verrassend genoeg als nummer twee van Groep D, waarin Oostenrijk als eerste eindigde. Nederland werd derde in dezelfde poule en treft Roemenië op dinsdag.

België slaagde er in Groep C niet in om bovenaan te eindigen, waardoor de loodzware ontmoeting met de Fransen wacht.

Het duel tussen de Rode Duivels en Frankrijk vindt plaats om 18.00 uur in Düsseldorf en de winnaar van de wedstrijd speelt in de volgende ronde tegen Portugal of Slovenië.

Meer nieuws

Koeman wijzigt Nederlands elftal opnieuw op meerdere posities
12
Paris Saint-Germain zet zinnen op komst van Crysencio Summerville
17
Peter Bosz: 'Joey Veerman heeft zichzelf te veel naar beneden gehaald'
33
Vermoedelijke opstelling Nederlands elftal: Koeman voert wijzigingen door
128
Bosz kiest voor assistent die met PSV halve finale Champions League haalde
23
Paes ziet droom uitkomen en deelt binnenkort kleedkamer met Messi en Suárez
5

Meer sportnieuws

Reacties