Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Inefficiëntie Dusan Vlahovic komt Juventus duur te staan in Derby della Mole

Laatste update:

Massimiliano Allegri kon door een spierblessure nog geen beroep doen op Arkadiusz Milik. De Italiaanse oefenmeester koos daarom opnieuw voor een tweemansvoorhoede. Federico Chiesa en Dusan Vlahovic moesten voorin voor het gevaar zorgen.

Vlahovic kreeg in de openingsfase de uitgelezen kans om de bezoekers op voorsprong te schieten. Chiesa snelde over de rechterflank voorbij zijn directe tegenstander en gaf strak voor op de Servische spits, die van dichtbij de paal trof.

Juve bleef in het eerste kwartier op jacht gaan naar de openingstreffer. Na een vlotlopende aanval volgde balverlies, maar Chiesa wist al snel weer te onderscheppen. Andrea Cambiaso werd aangespeeld in de zestien van Torino en legde terug op Manuel Locatelli. De middenvelder zag zijn inzet vervolgens rakelings over het doel van de tegenstander vliegen.

La Vecchia Signora bleef kansen creëren. Zo belandde de bal met een half uur op de klok plots voor de voeten van Vlahovic. De aanvaller stuitte ditmaal echter op sluitpost Vanja Milinkovic-Savic, die razendsnel zijn doel verkleinde.

Torino had in het eerste bedrijf weinig in de melk te brokkelen, maar direct na rust dacht het al snel de ban te breken via Duván Zapata. Het feest was alleen van korte duur, omdat scheidsrechter Fabio Maresca floot voor een lichte overtreding van Raoul Bellanova op Filip Kostic.

De thuisploeg leek de schroom na het afgekeurde doelpunt van zich af te hebben gegooid. Het leidde opnieuw tot een grote mogelijkheid. Pablo Sarabia kopte ditmaal net niet ver genoeg de hoek in, waardoor Wojciech Szczesny redding kon brengen. De amusementswaarde nam hierna flink af, hetgeen resulteerde in een doelpuntloos gelijkspel. Invaller Valentino Lazaro (kopbal over) bezorgde Torino in extremis toch nog bijna de zege.

Meer nieuws

VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
39
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
13
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
34
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
6
Salarisplafond in Premier League maakt eind aan onbeperkt budget van rijke clubs
30

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties