Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Jeugdinternational Mike Kleijn vertrekt bij Feyenoord en tekent in de Eredivisie

Laatste update:

In Rotterdam-Zuid beschikte Kleijn over een aflopend contract. Volgens 1908.nl zat een contractverlenging bij Feyenoord niet in de pijplijn, daar de aansluitingsmogelijkheden naar het eerste elftal gering waren.

Kleijn vertrekt dan ook bij Feyenoord zonder debuut in de hoofdmacht. Wel ging de Bredanaar onder trainer Arne Slot meerdere keren mee op trainingskamp en deed hij mee in diverse oefenwedstrijden. Na dertien seizoenen Feyenoord en vele jeugdinterlands is het tijd voor een nieuwe uitdaging. Op Het Kasteel hoopt Kleijn wel door te breken in de Eredivisie.

Gerard Nijkamp, de technisch directeur van Sparta, is in zijn nopjes met de komst van Kleijn. "Hoewel de transferwindow nog niet geopend is, zijn wij op de achtergrond al druk bezig om de selectie voor volgend seizoen samen te stellen. Wij denken dat Mike een belangrijke rol kan gaan spelen in de toekomst."

"Bij Feyenoord staat hij goed aangeschreven en maakte hij op ons ook een goede indruk in de wedstrijden die we van hem bekeken hebben. Ondanks zijn negentien jaar is hij al aanvoerder van het hoogste jeugdelftal. Daarnaast kan Mike op zowel het middenveld, voornamelijk als een 'acht', en als linksback uit de voeten, wat hem multifunctioneel maakt. We zijn blij Mike volgend seizoen welkom te heten bij Sparta", aldus Nijkamp op de clubwebsite.

Op het YouTube-kanaal van Sparta reageert Kleijn op zijn transfer naar Spangen. "Sparta is een hele mooie en historische club en ik ben heel dankbaar dat ik hier mag spelen en mezelf mag ontwikkelen. Ik had het gevoel dat er een nieuwe stap nodig was voor mijn ontwikkeling."

Feyenoord heeft nog geen melding gemaakt van het vertrek van Kleijn. In het hoogste beloftenelftal van de Rotterdammers vertolkt de linkspoot al enige tijd een belangrijke rol. Feyenoord Onder 21, dat momenteel koploper is, hoopt in de resterende maanden van het huidige seizoen nog te promoveren.

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
8
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties