Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

Feyenoord bevestigt invulling complete technische staf voor volgend seizoen

Laatste update:

Beide mannen kennen Scandinavische roots. Babalola is net als Priske een Deen, terwijl Hamberg de Zweedse nationaliteit heeft. Het tweetal gaat als assistent-trainer aan de slag in Rotterdam-Zuid.

Zo wordt Priske volgend seizoen bijgestaan door drie assistent-trainers. Naast Hamberg en Babalola blijft namelijk ook John de Wolf werkzaam als assistent-coach.

Etiënne Reijnen, afgelopen seizoen weggeplukt bij sc Cambuur, zal net als vorig seizoen fungeren als adviseur technische staf en als analist, terwijl keeperstrainer Jyri Nieminen ook actief blijft bij de nummer twee van afgelopen seizoen.

Babalola is een opvallend jonge naam. De Deen, die ook over de Nigeriaanse nationaliteit beschikt, is 27 lentes jong. Vorig seizoen werkte Babalola bij Sparta Praag ook al nauw samen met Priske en was hij als rechterhand van de hoofdtrainer een belangrijke schakel in het succesjaar van de Tsjechen.

Hamberg, een 39-jarige Zweed, deed op de hoogste tonelen van het Europese voetbal al de nodige ervaring op. Zo heeft hij een verleden als assistent-trainer bij Brighton & Hove Albion en Chelsea in de Premier League.

Hamberg was namelijk de vaste rechterhand van Graham Potter, de trainersnaam die eerder in Amsterdam en Rotterdam rondzong. Samen was het duo werkzaam bij Östersunds, Swansea City, en dus Brighton en Chelsea. Nu Hamberg met Priske gaat samenwerken bij Feyenoord, komt aan die loyaliteit een einde.

Meer nieuws

Spanje schrikt even van Georgië maar geeft vervolgens masterclass: 4-1
30
Internationale voetbalfans wijzen massaal naar Xavi Simons na goal Rodri
35
Ajax hakt knoop door over toekomst van routinier Remko Pasveer
11
Georgië zorgt voor absolute sensatie en komt op 0-1 tegen Spanje
18
Twee weinig bescheiden woorden van Bellingham na rake omhaal gaan de wereld rond
43
Engelse fans verlaten stadion net vóór omhaal Bellingham: reactie gaat viraal
18

Meer sportnieuws

Reacties