Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

Danny Makkelie krijgt na duel tussen Italië en Kroatië bijzonder slecht nieuws te horen

Laatste update:

Na de poulewedstrijden tussen Duitsland en Hongarije (2-0) en Italië en Kroatië keert Makkelie dus terug naar Nederland. Door zijn aanstaande vertrek is er geen enkele vaderlandse scheidsrechter meer actief op het eindtoernooi.

Makkelie bleek tijdens het toernooi niet gevrijwaard van kritiek. Na zijn eerste duel waren de Hongaren boos. Ilkay Gündogan maakte in het strafschopgebied Willi Orbán de bal afhandig en leverde daarna de assist op Jamal Musiala.

De Hongaren waren woedend en zagen een overduidelijke overtreding in de tackle van Gündogan. Makkelie, alsook de videoscheidsrechter, ging niet mee in de klaagzang van de inmiddels uitgeschakelde Hongaren.

Na afloop beklaagde coach Marco Rossi zich over de arbiter. "Ik heb in mijn carrière als speler en als coach nooit geklaagd of naar excuses gezocht, maar wat de scheidsrechter vanavond deed... hij mat met twee maten", verzuchtte de Italiaan. "Hij was de slechtste man op het veld."

Ook bij het duel tussen Kroatië en Italië haalde Makkelie de woede van enkele spelers op de hals. Volgens hen had de scheidsrechter met acht minuten veel te veel extra speeltijd toegewezen, hoewel Makkelie daar zelf weinig invloed op heeft.

"Acht minuten extra tijd was echt onzin en niet te rechtvaardigen", zei bondscoach Zlatko Dalic na afloop van de pot, die in de allerlaatste seconde van de blessure in 1-1 was geëindigd. Door de ontzettend late goal van Mattia Zaccagni werden de Kroaten uitgeschakeld.

Meer nieuws

Internationale voetbalfans wijzen massaal naar Xavi Simons na goal Rodri
28
Ajax hakt knoop door over toekomst van routinier Remko Pasveer
9
Georgië zorgt voor absolute sensatie en komt op 0-1 tegen Spanje
17
Twee weinig bescheiden woorden van Bellingham na rake omhaal gaan de wereld rond
39
Engelse fans verlaten stadion net vóór omhaal Bellingham: reactie gaat viraal
17
Engeland voegt zich na sensationele ontsnapping tegen Slowakije bij laatste acht
98

Meer sportnieuws

Reacties