Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

Pierre van Hooijdonk wijst vol overtuiging de 'absolute ster' van Oranje aan

Laatste update:

Een uitstekend spelende Gakpo was verantwoordelijk voor de openingstreffer van Oranje en stond met een assist ook nog aan de basis van de bevrijdende 0-2. "Het is altijd fijn als je de wedstrijd open kan breken", reageert de uitblinker na afloop tegenover de NOS. "Dan valt die spanning een beetje weg."

"Goede wedstrijd, goede goals, goed voetbal bij vlagen", somt Gakpo de overtuigende wedstrijd van Oranje op. "Natuurlijk zijn er verbeterpunten, dat gaan we analyseren, maar een goede reactie op de vorige wedstrijd. Dit is een goede stap in de juiste richting. Roemenië is een stugge ploeg, maar we hebben het echt goed gedaan als team."

De doelpuntenmaker kan zich voorstellen dat men op de banken vreesde voor een onverdiende gelijkmaker. "Maar op het veld zaten we er goed in en waren we daar niet bang voor." Pierre van Hooijdonk is na het zien van het interview met de aanvaller uitermate lovend over Gakpo.

Analytici


"Ik vind het echt onze ster, van dit elftal", aldus de analyticus bij de NOS. "Dat was hij al in Qatar, en nu ook. In alle facetten van het prof-zijn is hij echt een voorbeeld voor iedereen. De manier waarop hij zich heel steady heeft weten te ontwikkelen bij PSV, een transfer naar Liverpool gemaakt. Bij het Nederlands elftal is hij nog best bescheiden, maar hij is onze ster."

Rafael van der Vaart sluit zich aan bij zijn collega-analist. "Er zijn heel weinig spelers op de wereld die op een tegenstander af dribbelen, en dat de back dan eigenlijk in zijn broek schijt. Maar dat heb ik bij Gakpo." Gert van 't Hof trekt een vergelijking. "Wat Arjen Robben had, dat heeft hij ook."

"Hij heeft veel gevoel in zijn afwerking", voegt Van Hooijdonk. "Dat is waarom hij altijd doelpunten zal maken." Van der Vaart heeft nog één stukje advies voor de aanvaller: "Af en toe even naar links en rechts kijken."

Meer nieuws

Ajax beloont talent met nieuw contract: 'Brok in de keel, traantje bij moeder'
2
Van Hooijdonk ziet Nederland Europees kampioen worden: 'Dat denk ik echt'
12
FC Barcelona staat perplex om vermeende PR-stunt van zaakwaarnemer
8
Leiding van AS Roma komt met zeer slecht nieuws voor Rick Karsdorp
16
Mats Wieffer vliegt naar Engeland om transfer naar Brighton af te ronden
105
Erik ten Hag wil Nederlandse enclave uitbreiden en meldt zich bij Ajax
43

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties