Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

'Ajax richt pijlen op Premier League-verdediger ter waarde van vijftien miljoen'

Laatste update:

Mochten de Amsterdammers Tavares daadwerkelijk willen aantrekken, zal dat financieel gezien een lastige deal worden. De 24-jarige Portugees heeft een lopend contract en vertegenwoordigt volgens Transfermarkt een waarde van vijftien miljoen euro.

Zijn huidige verbintenis loopt nog slechts een seizoen door. Arsenal zal dus vermoedelijk onwelwillend tegenover een uitleenbeurt staan, aangezien Tavares na dit seizoen transfervrij kan vertrekken.

Tegelijkertijd zal het voor Ajax een lastig verhaal worden om met een bedrag van of in de richting van vijftien miljoen euro over de brug te komen. Het is dus nog maar de vraag hoe realistisch deze mogelijke deal is.

Tavares staat sinds de zomer van 2021 onder contract in Londen. Arsenal nam hem destijds voor acht miljoen euro over van Benfica, waar Tavares vanaf het Onder 17-elftal zijn opleiding genoot.

In het Emirates Stadium wist de Portugees jeugdinternational niet door te breken, waarna twee verhuurperiodes volgden. Eerst aan Olympique Marseille in de jaargang 2022/23 en afgelopen seizoen dus aan Forest, waar hij tot twaalf optredens kwam.

Amsterdamse linksachters


Afgelopen voetbaljaargang was de linksbackpositie een zorgenkindje van alle Ajax-trainers. Miljoenenaankoop Borna Sosa kon zijn prijskaartje niet waarmaken, terwijl ook Anass Salah-Eddine, Gastón Ávila en Ar'Jany Martha verre van wisten te imponeren.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Ajax-nieuws? Word nu lid van het Ajax Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Feyenoord pikt binnen 24 uur twee toptalenten op bij Ajax en PSV
0
Bezoek een wedstrijd van Barcelona al vanaf 87 euro. Koop hier je tickets!
0
Speel gratis mee met Unibet's Golden Goal op Nederland-Turkije en win 25.000!
0
Vermoedelijke opstellingen Nederland - Turkije: Koeman voert één wijziging door
27
Ryan Babel noemt ideale rechtsbuiten voor Ajax: 'Zou een goede aanwinst zijn'
10
Pascal Jansen wil Go Ahead Eagles na Hake van nóg een sterkhouder beroven
1

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Ajax traint onder Farioli
Reacties