Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Jurriën Timber maakt acht minuten na zijn rentree een weergaloze goal

Laatste update:

Timber speelde bij Ajax doorgaans in het centrum van de verdediging, maar is door Arsenal vooral gehaald als back. De rechtspoot startte maandagavond aan de linkerkant van de defensie in het beloftenelftal. Vanaf die flank vond Timber in de achtste minuut met een heerlijke pegel de verre kruising.

Timber werd afgelopen zomer door Ajax verkocht aan Arsenal en begon uitstekend in Londen. De Oranje-international maakte op 7 augustus zijn basisdebuut in het duel om de Community Shield met Manchester City (1-1). Na strafschoppen trok Arsenal aan het langste eind, waardoor Timber direct de eerste Engelse prijs aan zijn palmares mocht toevoegen.

Zes dagen later sloeg het noodlot toe voor de vijftienvoudig international van het Nederlands elftal. Tijdens de openingswedstrijd van de Premier League tegen Nottingham Forest (2-1) scheurde Timber zijn kruisband. Het resultaat: meer dan acht maanden geen wedstrijd voor de verdediger.

"Timber gaat een wedstrijd spelen met de Onder 21 en daarna zullen we zien waar hij staat en hoe hij zich voelde", zei Arsenal-manager Mikel Arteta voorafgaand aan de rentree van de ex-Ajacied. "Het ziet er goed uit op de training, maar dit is nu de laatste stap. We moeten de zekerheid hebben dat hij er klaar voor is."

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Hakim Ziyech en Dries Mertens maken prachtige goals voor winnend Galatasaray
4
Keane geeft Haaland nieuwe veeg uit de pan; doodse stilte in studio volgt
4
Live meepraten in de Serie A: AS Roma - Juventus
2
Bayer Leverkusen scoort vijfmaal en blijft ongeslagen; Frimpong maakt zijn 14e
2
Liverpool verslaat Tottenham mede dankzij uitblinkende Gakpo en beauty Elliott
14
Taylor kijkt direct na wedstrijd op zijn telefoon: 'Ik had appje van Jade Anna'
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties