Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Arbiter Marciniak wordt van openingsduel EK gehaald na enorme blunder in CL'

Laatste update:

Alphonso Davies had Bayern nog op voorsprong gezet in Madrid, maar door twee treffers van Joselu lag Real in de blessuretijd van de wedstrijd op koers om de finale van de Champions League te bereiken.

Diep in de blessuretijd, toen het dus 2-1 stond, schoot De Ligt de bal binnen. Het doelpunt ging echter niet door, omdat de grensrechter zijn vlag al in de lucht had gestoken. Daardoor kon ook de VAR er niet meer naar kijken.

Die dubieuze beslissing zorgde voor woede aan de kant van de Duitsers. "Dit einde is de kers op de taart en een absolute ramp", aldus Bayern-trainer Thomas Tuchel na afloop van de wedstrijd. Tegenover ZDF zei hij bovendien: "Dit is niet een grens overgaan, dit is moedwillig!"

Ook De Ligt was vanzelfsprekend teleurgesteld. "De grensrechter zei: 'Sorry, ik heb een fout gemaakt.' Daar koop ik niks voor. Maar ik ben niet de persoon die de schuld afschuift op de arbitrage. Real Madrid is de verdiende winnaar. Alleen... als het een doelpunt is, dan is het een doelpunt."

Die cruciale fout kost Marciniak nu mogelijk het openingsduel op het EK. Op 14 juni zou hij de aangewezen man zijn om het duel tussen Duitsland en Schotland in goede banen te leiden, maar die positie is voor hem nu plots onzeker.

Volgens de sportkrant is die kans namelijk 'nagenoeg nul'. Marciniak staat internationaal toch bekend als een uitstekende scheidsrechter. Op het WK in Qatar floot hij onder meer de finale tussen Frankrijk en Argentinië.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Bondscoach Ronald Koeman verklaart waarom Joshua Zirkzee niet bij Oranje zit
10
'Arne Slot wil PSV'er als eerste aanwinst naar Liverpool halen'
36
Juventus komt in 8 minuten tijd terug van 3-0 achterstand tegen Bologna
6
Davids noemt De Ligt als optie op totaal andere positie in het Nederlands elftal
19
PSV is erg geïnteresseerd en wil mogelijk zakendoen met Bayern München
4
The Athletic noemt één ex-Feyenoorder waarmee Liverpool over Slot sprak
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties