Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Kees Luijckx: 'Ik zag hem zitten op de bank bij PSV, hij was niet blij hoor'

Laatste update:

Vertessen maakte tijdens eerste drie competitieduels van PSV telkens minuten onder Peter Bosz. De trainer hield de Belgische aanvaller tegen NEC echter de volledige wedstrijd op de bank en koos er vroeg in de tweede helft voor om de geblesseerde Noa Lang te vervangen door Lozano. De Mexicaan, die op Deadline Day terugkeerde bij PSV, wist tijdens zijn invalbeurt verre van te imponeren.

"Ik zag Vertessen op de bank zitten, die was niet blij", zei Luijckx na afloop van het duel bij De Eretribune. "De invallers bij PSV hebben überhaupt niet onwijs veel verschil gemaakt, vond ik. Maar Lozano was niet heel spraakmakend of opvallend tijdens zijn invalbeurt. Dat hij mag invallen, is het voordeel van een speler met een flinke status die gewoon voorrang krijgt in de pikorde."

De analist vond het terecht dat Lozano mocht invallen, maar heeft wel te doen met Vertessen."Hij heeft het heel goed gedaan en deed precies wat de trainer van hem verlangt. Hij wordt nu gewoon aan de kant geschoven. Je moet je voorstellen dat je trainer bent en aan Vertessen uitlegt wat zijn rol is en dan zie je vervolgens dat hij die perfect heeft ingevuld." De aanvaller kwam dit seizoen tot nog toe tot 127 speelminuten in de Eredivisie, waarin hij goed was voor 2 goals.

Karim El Ahmadi, eveneens aanwezig bij de uitzending van De Eretribune, denkt dat Vertessen een speler is die niet veel zal klagen. "Maar ik denk dat hij hier nu wel even ziek van is", reageerde Luijckx. Vertessen werd tijdens de slotdagen van de zomerse transferwindow nog in verband gebracht met een (tijdelijk) vertrek bij PSV, maar bleef uiteindelijk in Eindhoven. "Misschien had hij nog naar Twente gekund. Ik weet niet hoe dat precies is gelopen, maar nu met terugwerkende kracht was hij daar waarschijnlijk graag heengegaan", aldus Luijckx.

Eredivisie
PSV
4 - 0
NEC

Meer nieuws

Ook Feyenoord presenteert jaarcijfers: 'Sportief succes betaalt zich uit'
1
Van Europa veroveren met Brobbey en Ihattaren naar avonturier: 'Dit is mijn pad'
4
'Van mij hoeft Ajax niet te winnen. Ik hoop dat ze geen coëfficiënten pakken'
38
Driessen houdt hoop in Ajacied: 'Hij bakte er bij Feyenoord eerst ook niks van'
42
PSV warmt supporters met heerlijke video op voor clash met Sevilla
39
Na Ismael Saibari nog een verlenging op komst? 'PSV opent gesprekken'
22

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties