Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Kelvin de Lang zat op tribune om ex-Ajacied aan het werk te zien

Laatste update:

Traoré maakte afgelopen winter transfervrij de overstap van Aston Villa naar Villarreal, waar hij tot nog toe vier keer een basisplaats wist te veroveren. In de 309 speelminuten was hij nog niet bij een doelpunt betrokken.

De rechtsbuiten moest het twee weken geleden doen met een invalbeurt van slechts tien minuten. Daardoor lijkt de kans klein dat De Lang een goed beeld van Traoré gekregen heeft.

De 74-voudig international van Burkina Faso werd in het seizoen 2016/17 door Ajax gehuurd van Chelsea en kwam onder trainer Peter Bosz tot 39 officiële duels in alle competities, waarin hij goed was voor 13 goals en 6 assists. Traoré keerde hierna terug naar Chelsea om vervolgens voor tien miljoen euro te verkassen naar Olympique Lyon. Hij speelde daarna nog voor Aston Villa, Istanbul Basaksehir (huur), en nu dus Villarreal.

Dat Ajax op zoek is naar een versterking voor de rechterkant van de vleugel lijkt niet heel vreemd. De Amsterdammers zagen Mohammed Kudus in de zomer van 2023 voor circa 43 miljoen euro naar West Ham United vertrekken, maar een directe vervanger werd vervolgens niet door de in september ontslagen Sven Mislintat gehaald.

De momenteel geblesseerde Steven Berghuis is de enige echte rechtsbuiten in de selectie van Ajax, al speelde hij in het begin van het seizoen onder Maurice Steijn ook regelmatig als aanvallende middenvelder.

Francisco Conceiçao lijkt na dit seizoen niet meer terug te keren in Amsterdam. De 21-jarige vleugelaanvaller wordt door Ajax verhuurd aan FC Porto en kwam een optie tot koop overeen. Die wordt naar verluidt verplicht wanneer hij in 25 wedstrijden minimaal 45 minuten speelt. Dan moet de Portugese club hem voor tien miljoen euro kopen. Conceiçao staat momenteel op 21 duels met minimaal 45 minuten.

Meer nieuws

Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Boschker stopt als keeperstrainer Twente en wil door in opvallende nieuwe rol
11
Trainer AEK Athene is helemaal de weg kwijt en grijpt official bij de strot
5
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
77
Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
31
KKD Elftal van de Week: Twee talenten van Jong Ajax geselecteerd
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties