Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Kleedkamer van Napoli vult zich met onvrede door behandeling Osimhen'

Laatste update:

Napoli draait een uiterst moeizaam seizoen en staat na 24 speelronden op een teleurstellende negende plek in de Serie A. De sportieve malaise lijkt nu door te werken richting de kleedkamer, waar een tweekamp aan het ontstaan is.

Sommige spelers binnen de selectie hebben hun beklag gedaan over de manier waarop Osimhen wordt behandeld. De Nigeriaan zou extra goed behandeld worden door de club, ongeacht zijn prestaties op het veld.

Door zijn opstandigheid over een nieuw contract en het te laat en niet fit terugkeren van de Afrika Cup, is men van mening dat de aanvaller geen recht heeft op privileges. Iedereen dient gelijk behandeld te worden, zo zijn de geluiden vanuit de spelersgroep.

De behandeling van Osimhen zou in schril contrast staan met de manier waarop Napoli is omgesprongen met Eljif Elmas. De Noord-Macedoniër werd recent juist tegengewerkt door de club.

Elmas was in de winter op zoek naar een nieuwe uitdaging nadat zijn kans op speeltijd gering bleek bij Napoli. De club ging daar niet in mee en liet de middenvelder apart van de groep trainen. Uiteindelijk vertrok Elmas alsnog naar RB Leipzig.

Ook bij Piotr Zielinski werd gedreigd met uitsluiting van de groep vanwege zijn naderende overgang naar Internazionale. De spelers zijn het nu beu en kunnen niet langer leven met de privileges van Osimhen.

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
10
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
4
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties