Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Hij wil absoluut niet meer terug naar Ajax en Ajax rekent ook niet meer op hem'

Laatste update:

De kans is zeer groot dat Metz de optie gaat lichten, daar Mikautadze in uitstekende vorm verkeert. De rechtspoot was tot dusver goed voor elf goals en vier assists in zestien competitiewedstrijden en houdt Metz daardoor in de race voor lijfsbehoud in de Ligue 1. Als de club de koopoptie licht, kan Ajax middels een doorverkooppercentage in de toekomst wellicht nog een extra bedrag vangen voor de spits.

Mikautadze liet onlangs in gesprek met Franse media al weten dat hij totaal niet kon aarden in Amsterdam en dat Ajax hem vergeten zou zijn tijdens zijn verhuurperiode in Frankrijk. Hoewel de club regelmatig contact met zijn zaakwaarnemer heeft, rekenen de Amsterdammers ook niet meer op de spits, schrijft VI.

"Dat hij in de Franse pers zo uithaalde, wordt gezien als tactiek om in de zomer niet meer terug te hoeven keren. Het moet dus heel gek lopen wil Mikautadze ooit nog het Ajax-shirt dragen", klinkt het.

Metz staat momenteel op de zestiende plaats in de Ligue 1, wat aan het einde van het seizoen recht geeft op play-offs voor promotie/degradatie. Met nog één competitiewedstrijd te gaan lijkt de club ook op die plek te gaan eindigen, aangezien het een beter doelsaldo heeft dan nummer zeventien FC Lorient (voorsprong van drie punten) en een slechter doelsaldo dan nummer vijftien Le Havre (achterstand van drie punten).

AS Monaco toont interesse


Dinsdag kwam nog naar buiten dat AS Monaco de Georgische spits wil binnenhalen. Dat meldde journalist Jurriaan van Wessem, die het Franse voetbal op de voet volgt. De verhuurde spits van Ajax wordt gezien als een geschikte opvolger van Wissam Ben Yedder, wiens aflopende contract niet wordt verlengd.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

'Spanning tussen Kylian Mbappé en Paris Saint-Germain stijgt naar kookpunt'
14
'Of ik deze zomer bij Feyenoord blijf? Dat weet je nooit, hè. Dat is voetbal'
20
Ontslagen Xavi laat gigantisch miljoenenbedrag vrijwillig schieten bij Barcelona
38
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Nieuw hoofdstuk in Kameroense soap: Eto'o kaffert ontslagen bondscoach uit
20
Higler en VAR krijgen de volle laag: had 4-2 van NAC Breda wel mogen tellen?
44

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties