Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ophef over bizar tafereel na BVB - Atlético: 'Grootste Arschloch in het stadion'

Laatste update:

Julian Brandt opende dinsdagavond de score namens BVB. De Duitse middenvelder speelde verdienstelijk en werd door de Champions League beloond met de Man of the Match-award.

Na de wedstrijd gaf Brandt zijn shirt aan een fan van Dortmund. De man die het shirt van de ster van de avond ontving, zat in een rolstoel. Op beelden op social media is te zien hoe een andere man het shirt van Brandt afpakt en er snel vandoor gaat.

De dief wordt nog achterna gezeten door iemand anders, maar het lijkt er niet op dat hij is achterhaald. Gelukkig voor de man in de rolstoel lijkt het alsnog goed te komen.

Marius Wolff, teamgenoot van Brandt, heeft net als bijna een half miljoen andere mensen de beelden gezien. Op X reageert hij 'wordt geregeld' onder een video van het incident.

Dortmund won dus dinsdagavond met 4-2 van Atlético. Naast Brandt namen ook Ian Maatsen, Marcel Sabitzer en Niclas Füllkrug een treffer voor hun rekening.

In de halve finale van het miljardenbal wacht nu een tweeluik met Paris Saint-Germain. De Franse ploeg voltooide dinsdagavond een spectaculaire comeback tegen FC Barcelona (1-4).

Meer nieuws

Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
24
Perez: 'Vorig jaar wilde Man United hem hebben, nu gaat niemand hem halen'
3
Komst Potter wordt moeilijk; Ajax neigt door te schakelen naar volgende trainer
24
Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
13
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
3
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties