Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Koopje' Beelen vergeleken met Ajax-speler: 'Dan is dat een betere deal'

Laatste update:

De journalist is zeer te spreken over Beelen. "Het was af en toe bijna indrukwekkend wat zo'n jongen liet zien, simpelweg met zijn verdedigende kwaliteiten", aldus Mossou, die denkt dat de mandekker uit Harderwijk op korte termijn een vaste basisspeler kan gaan worden bij Feyenoord.

De Rotterdammers hebben uitstekende zaken gedaan met de aankoop van Beelen, zo stelt Mossou. "De kans is natuurlijk groot dat Geertruida weggaat in de zomer, dus dan is het top dat je zo'n jongen in huis hebt."

"Voor 3 miljoen euro is dat natuurlijk een koopje. Leg dat even naast Sutalo van Ajax en dan is Beelen een betere deal. Dat is natuurlijk een inkoppertje." Ajax nam Josip Sutalo afgelopen zomer voor liefst 20,5 miljoen euro over van Dinamo Zagreb, terwijl Feyenoord slechts 2,7 miljoen euro neertelde voor Beelen bij PEC Zwolle.

Mossou zag Beelen tegen Lukaku 'fier overeind blijven'. "Hij pakte al vroeg een gele kaart, maar blijft dan heel rustig. Aan de bal, zonder bal, met veel ruimte in zijn rug. Het maakt hem niet uit, want hij is heel snel. Dit wordt wel een goede speler normaal gesproken." Beelen speelde tegen Roma pas zijn elfde officiële wedstrijd in het shirt van Feyenoord.

Het internationaal examen van Beelen is pure winst, zo schrijft Mossou ook in de ochtendkrant. "Wie de 22-jarige verdediger gisteravond volkomen soeverein zag acteren in De Kuip, vaak in een rechtstreeks gevecht met de Belgische topspits, kan zich amper voorstellen dat Beelen amper een jaar geleden nog in de Keuken Kampioen Divisie speelde."

De wedstrijd tegen Roma was volgens Mossou een geweldige test voor Beelen. "Het kwam op een waardevol moment bovendien. In de Eredivisie speelde de verdediger de laatste weken al uitstekend, tegen Roma zette de verdediger die opmars haast vanzelfsprekend voort."

Meer nieuws

VZ Kort: Na Barkas en Toornstra behoudt FC Utrecht nóg een vaste waarde
77
Virgil van Dijk strijdt met 7 andere Premier League-sterren om felbegeerde titel
6
Duitse media zijn eensgezind over spel van Matthijs de Ligt tegen Real Madrid
8
Serieuze aantijging van Bayern richting grensrechter: 'Dit is moedwillig'
84
The Athletic weet met welke club Marco Reus al heeft gesproken over transfer
5
Jahanbakhsh geeft Gimenez één concreet advies mee bij stap naar Premier League
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties