Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Krabbendam weet meer: 'Feyenoord heeft eigenlijk al afscheid van hem genomen'

Laatste update:

De verdedigers komen ter sprake bij het ESPN-programma als presentator Wouter Bouman aan Krabbendam vraagt of Hancko 'de Eredivisie begint te ontgroeien'. "Ja, maar dat zou je ook van Geertruida kunnen zeggen", reageert de Feyenoord-clubwatcher van Voetbal International.

Meer: Invaller Gimenez scoort weer eens bij ruime overwinning Feyenoord op PEC

"Geertruida heeft volgens mij nog maar acht overtredingen gemaakt heel het seizoen", schat Krabbendam. "Waarvan twee in De Kuip. Hetzelfde geldt voor Hancko, hij speelt makkelijk."

"Het begint echt op te vallen dat je achterin nul overtredingen maakt al heel lang. Je ziet nu, Hancko gaat naar linksback en daar kan hij ook spelen. Bij de Slowaakse nationale ploeg speelt hij daar ook, dus voor Feyenoord is het geen probleem om hem daar neer te zetten."

Krabbendam vermoedt dan ook dat Hancko, met het oog op de lang geblesseerde Quilindschy Hartman, voorlopig de vaste linkervleugelverdediger van Arne Slot zal zijn.

"Ze kunnen natuurlijk Marcos López nog gebruiken daar, maar daar hebben ze eigenlijk al afscheid van genomen", weet de journalist te melden over de Peruviaan. López komt amper aan speeltijd toe in Rotterdam-Zuid en volgens Krabbendam staat hij dan ook voor een zomers vertrek.

"Die jongen zit nu twee jaar op de bank en moet ook voor zichzelf gewoon weggaan", aldus de analist. "En Feyenoord gaat er ook aan meewerken. Het is niet voor niks dat ze die Gijs Smal al bijna binnen hebben." Laatstgenoemde komt naar verluidt in de zomer transfervrij over van FC Twente, al is de deal nog niet officieel bevestigd.

Krabbendam denkt dat Feyenoord een drukke transferzomer staat te wachten. Daarbij zouden de Rotterdammers zomaar een recordtransfer kunnen voltooien. "Het moment gaat komen dat Feyenoord flinke aankopen gaat doen. Ik denk dat Feyenoord zijn aankooptransfer gaat verbreken, dat is nu nog Ueda." De Japanse spits kwam afgelopen zomer voor maximaal tien miljoen euro over van Cercle Brugge.

Meer nieuws

Vertrekt Veerman bij PSV? 'Dan komt er een goed moment om verder te kijken'
8
Union Sint-Gillis verslaat Van Bommels Antwerp en wint eerste beker sinds 1914
18
Oud-speler Gandu (31) doet oproep: 'Enige kans is een niertransplantatie'
9
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
25
Theo Janssen over linksbackpositie Nederlands elftal: 'Dat is geen optie'
11
Hélène Hendriks bevestigt geruchten over haar relatie
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties