Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Kritiek op miljoenenaankoop Feyenoord: 'Daar wordt het niet beter van'

Laatste update:

Feyenoord nam Ueda deze zomer voor liefst 9 miljoen euro over van Cercle Brugge, waar de zeventienvoudig international (twee doelpunten) van Japan wekelijks trefzeker was. In Rotterdam staat de teller van de recordaankoop na twaalf optredens pas op één treffer, die Ueda maakte in het uitduel met FC Utrecht (1-5).

Ueda moet het vooralsnog doen met korte invalbeurten, daar Gimenez de absolute ster is in De Kuip. In totaal speelde de Japanner tot dusver 260 minuten in het shirt van Feyenoord. Alleen tegen Atlético Madrid (3-2 nederlaag) stond Ueda in de basis vanwege een schorsing voor Gimenez. Na zestig minuten werd hij vervangen door Yankuba Minteh.

Tegen AZ kreeg Ueda afgelopen zondag 24 minuten de tijd om zich te bewijzen. Na Gimenez had ook de invaller het lastig tegen Bruno Martins Indi en Riechedly Bazoer, zo concludeert Been. "Dan komt Ueda erin en daar wordt het niet beter van..." Journalist Martijn Krabbendam sluit zich daarbij aan. "Feyenoord heeft wel een probleem als de spits niet in vorm is."

Gimenez
Ook Gimenez en de vleugelspelers van Feyenoord (Igor Paixão en Alireza Jahanbakhsh) lieten geen beste indruk achter op Been. "Gimenez heeft niets of nauwelijks op doel geschoten. De zijkanten waren ook heel matig, vooral Jahanbakhsh weer heel matig..."

Volgens Been heeft Feyenoord het belangrijke duel met AZ gewonnen door de goede defensie en het middenveld. "Als je Trauner ook weer ziet spelen joh, pfoeh... Dat is fantastisch. Hij pakt ballen af, speelt ze net zo makkelijk weer in. Dan staat het goed en als je met 1-0 kunt winnen is dat niet overtuigend, maar wel voldoende."

Schrijver Michel van Egmond ziet nog genoeg kansen tot ontwikkeling in de selectie van Feyenoord, zo ook voorin. "Er zit nog genoeg progressie en potentie in de spelersgroep. Om die kansen de volgende keer wel af te maken in Europa, dat kan toch de volgende stap zijn?" Been stemt in. "Wat dat betreft zou het heel goed zijn als ze verder gaan in de Champions League. Voor de ontwikkeling van de spelers is dat heel belangrijk."

Eredivisie
Feyenoord
1 - 0
AZ
Verwacht jij dat Ueda zich nog gaat laten gelden bij Feyenoord?

Meer nieuws

Vertrekt Veerman bij PSV? 'Dan komt er een goed moment om verder te kijken'
3
Union Sint-Gillis verslaat Van Bommels Antwerp en wint eerste beker sinds 1914
17
Oud-speler Gandu (31) doet oproep: 'Enige kans is een niertransplantatie'
9
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
25
Theo Janssen over linksbackpositie Nederlands elftal: 'Dat is geen optie'
9
Hélène Hendriks bevestigt geruchten over haar relatie
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties