Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Kritiek op zesvoudig international: 'Had naar de Eredivisie terug moeten komen'

Laatste update:

De 26-jarige Danjuma speelde in 2023 geen enkele interland voor Oranje. De vleugelflitser lijkt uit beeld te zijn geraakt bij bondscoach Ronald Koeman. Zijn laatste interland dateert van 26 maart 2022, toen Denemarken met 4-2 werd verslagen. Wijffels baalt van de ontwikkeling van Danjuma.

"Het blijft jammer, zo'n Danjuma", begint de journalist. "Als je het hebt over teleurstellingen in 2023 is hij dat wel. Die jongen had naar de Eredivisie terug moeten komen. Hij had met PSV of Feyenoord de Champions League in moeten gaan. Dan had hij zijn niveau kunnen verhogen en nu bij het Nederlands elftal op de rechterflank kunnen spelen."

Wijffels begrijpt er niets van. "Dan blijft hij in Engeland en komt hij ook bij Everton op de bank terecht. Wat heb je daar nou aan?" Collega Mikos Gouka denkt dat het Nederlands elftal bij sommige spelers minder leeft. "Niet iedere speler ziet Oranje als een heilige graal. In Alkmaar loopt er bijvoorbeeld een (Jordy Clasie, red.) die liever een paar wedstrijden slecht speelde voor een interlandperiode zodat hij niet opgeroepen werd."

Gouka oordeelt minder hard over de keuze van Danjuma voor Engeland. "Laten we eerlijk zijn. Hij kon naar Feyenoord en wellicht ook PSV, maar Everton is ook geen Al-Gharafa. Hij had natuurlijk nooit gedacht dat hij daar op de bank terechtkwam. Ik kan me voorstellen dat als je in de Premier League kunt spelen en je overtuigd bent van jezelf, dat je die keuze maakt."

Danjuma speelde in Nederland eerder voor Jong PSV en NEC, alvorens hij via Club Brugge en AFC Bournemouth bij Villarreal belandde. Bij de Spaanse middenmoter kende Danjuma een goed debuutseizoen, waarna zijn vorm afnam. Vorig seizoen maakte de vleugelspits op huurbasis af bij Tottenham Hotspur.

Dit jaar speelt Danjuma dus voor Everton, dat hem tot het einde van dit seizoen huurt van Villarreal. In LaLiga beschikt de rechtspoot over een contract tot medio 2026. Volgens Transfermarkt is Danjuma momenteel 17 miljoen euro waard.

Heeft Danjuma de verkeerde keuze gemaakt?

Meer nieuws

Gewilde Wirtz is 'toptarget' en ziet specifieke transfer in 2025 zelf ook zitten
4
De 15 namen die Arne Slot deze zomer kunnen opvolgen bij Feyenoord
49
Footy Headlines lekt na thuistenue ook uitshirt Feyenoord voor komend seizoen
22
Feyenoord ontvangt gigantisch bedrag van Liverpool voor Arne Slot
92
Oosting zet deur voor toptarget Twente wagenwijd open: 'Als zo'n speler...'
31
'Ajax bracht bezoek aan talentvolle trainer; ook Europese topclubs met interesse
22

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties