Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

Rafael van der Vaart moet hotel in Duitsland noodgedwongen en in badjas verlaten

Laatste update:

"We hadden een aparte wekker", verwijst Van Hooijdonk in Studio Fußball met een kwinkslag naar naar het brandalarm in het hotel in Duitsland. Ondertussen worden beelden getoond van Van der Vaart die in zijn badjas een zebrapad oversteekt in de vroege ochtend.

"Kijk, daar loopt Rafael in zijn badkleding", verduidelijkt presentator Sjoerd van Ramshorst met een lach. "Ik denk dat Rafael uit de sauna kwam", gaat Van Hooijdonk verder. "Hij vertelde dat hij de deur opendeed, om toch te checken wat er een beetje gaande was."

"Want meestal is er niet zoveel aan de hand. Maar toen zag hij twee vrouwen rennend over de gang naar de brandtrap gaan. En toen dacht hij: Dit is serieus. Dus snel het badjasje aangedaan en weg", reconstrueert de analist met een lach op zijn gezicht.

Het bleek overigens geen loos alarm te zijn. "Nee. Er had iemand op de tweede verdieping heel erg heet staan douchen", legt Van Hooijdonk een en ander uit. Van Ramshorst schiet in de lach, maar Pi-Air meent het serieus. "Daar ging het alarm van af."

Tafelgenoot Leonne Stentler heeft een dergelijk voorval nog niet eerder meegemaakt. "Ik heb ook Rafael nog nooit in een badjas voorbij zien komen", zegt de analist met een kwinkslag voorafgaand aan het EK-duel tussen Tsjechië en Turkije.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Het Tsjechische loopwonder dat op EK's op zijn best was
1
Mike Verweij zeer kritisch op Ajax: 'Dat is te bespottelijk voor woorden'
4
Verweij: 'Ik verwacht dat Koeman hem in september niet meer gaat oproepen'
48
Feyenoords 'ideale opvolger van Berghuis' kan Nederland pijn doen op het EK
4
Vinícius Júnior steelt de show in Las Vegas en leidt Brazilië naar cruciale zege
18
Colombia plaatst zich aan de hand van uitblinkers Díaz en James voor kwartfinale
12

Meer sportnieuws

Reacties