Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Broers Van de Kerkhof hopen op vertrek PSV'er: 'Kunstgebit mee en wegwezen!'

Laatste update:

PSV was vorige week donderdag met liefst 0-8 te sterk voor sc Heerenveen. De Eindhovenaren noteerden daarmee de grootste uitzege in de Eredivisie in de clubgeschiedenis. Het was niet de enige fraaie mijlpaal, want PSV passeerde ook als vijfde ploeg ooit de magische grens van honderd goals in één Eredivisie-seizoen.

De broers Van de Kerkhof zagen PSV in het duel met Heerenveen 'buitenaards' spelen. De equipe van trainer Peter Bosz heeft zondag aan een gelijkspel tegen Sparta genoeg om zich tot landskampioen te kronen.

Ook voor komend seizoen ziet het er goed uit, zo stelt Willy in de Willy en René Podcast van Omroep Brabant. "Ik denk niet dat er veel spelers zullen vertrekken en dus blijft de schaal de komende jaren in Eindhoven."

Toch is er één speler die de twee clubiconen graag zien vertrekken: Armel Bella-Kotchap. De van Southampton gehuurde Duitse centrumverdediger werd afgelopen zomer op Deadline Day tijdelijk ingelijfd, maar van een gelukkig huwelijk was geen sprake.

Door problemen met zijn gebit kwam hij niet verder dan zes optredens in het shirt van PSV. "Dat is toch een drama of niet dan?", vindt Willy. "Twee wedstrijden gespeeld en zijn kunstgebit laten nakijken. En hij heeft miljoenen gekost. Kunstgebit meenemen en wegwezen!"

René is het met zijn broer eens: "Laat hem er maar een paar gouden tanden inzetten en ergens anders gaan voetballen. Zijn wij er ook weer vanaf."

Rik Elfrink meldde zaterdag namens het Eindhovens Dagblad dat PSV al eerder heeft besloten dat Bella-Kotchap na dit seizoen vertrekt. "Zijn huurovereenkomst kostte PSV naar schatting drie à vier miljoen euro en heeft geleid tot een strop. Andere transfers slaagden wel, in een fantastisch sportief jaar voor PSV. Al bij al is zijn transfer voor de club dus niet rampzalig geweest, zeker omdat sprake was van een huurdeal", aldus Elfrink.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste PSV-nieuws? Word nu lid van het PSV Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

'Manchester City werkt hard aan terugkeer Jeremie Frimpong'
0
UEFA maakt bekend welke artiest optreedt voor aftrap Champions League-finale
2
Ten Hag krijgt uitstekend nieuws in aanloop naar FA Cup-finale tegen Man City
5
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Dick Advocaat strikt grote naam met twee Oranje-interlands voor Curaçao
6
PSV verschijnt zondag in opvallend nieuw tenue tegen RKC Waalwijk
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties