Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Deze 2 aankopen van Mislintat werden door de scouting van Ajax te licht bevonden

Laatste update:

Twee spelers zijn helemaal niet beoordeeld. Over de komst van Benjamin Tahirovic vond geen overleg tussen Mislintat en de scouts plaats. Zij moesten uit de media vernemen dat de Bosniër door Ajax was ingelijfd.

Follow The Money beschikt over het eindoordeel van alle scoutingsrapporten van Mislintats aankopen: geen van de twaalf spelers had een positieve aanbeveling. De scouts kennen potentiële aankopen bij elke beoordeling - live of op video - een letter toe. A voor een speler met het gewenste niveau, B bij twijfel, C is niet goed genoeg. Wie een D krijgt, is volledig ongeschikt.

Opvallend genoeg kreeg geen van Mislintats aankopen ooit een A. Alle gescoute spelers werden minstens één keer beoordeeld met een C, twee spelers in alle rapporten werden te licht bevonden: Sivert Mannsverk en Jakov Medic.

Mannsverk kwam tijdens de zomerse transferwindow op Deadline Day voor zes miljoen euro over van Molde FK. Voor Medic werd drie miljoen euro overgemaakt aan FC St. Pauli. Beide spelers kregen, net als het overgrote deel van de aankopen, een vijfjarig contract. Alleen de transfervrije Branco van den Boomen werd voor vier seizoenen vastgelegd.

Josip Sutalo en Chuba Akpom kregen de beste scoutingsrapporten. De Kroatische centrumverdediger werd vijf keer als 'twijfel' beoordeeld, Akpom viermaal.

Volgens Follow The Moneyzou de scouting op alle posities waar Mislintat spelers voor heeft gehaald alternatieven met betere aanbevelingen hebben voorgedragen.

Meer nieuws

Twee zeker lijkende basisspelers van Oranje komen niet in actie tegen Canada
3
Bellingham heeft bijzonder verzoek voor Mourinho, die licht ongemakkelijk wordt
7
Real Madrid rondt komst Kylian Mbappé daags na Champions League-zege af
62
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
De Jong durft niet te zeggen of hij met Nederlands elftal eerste EK-duel speelt
14
Memphis spreekt bij training Nederlands elftal over mogelijke terugkeer naar PSV
26

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties