Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Lasse Schöne krijgt slecht nieuws en ziet EK aan zijn neus voorbij gaan

Laatste update:

Dolberg kan niet terugkijken op een geweldig seizoen bij OGC Nice, dat als negende eindigde in de Ligue 1, maar krijgt desondanks het vertrouwen van de Deense bondscoach. De voormalig Ajacied kwam tot slechts 5 treffers in 23 duels. Eriksen gold lange tijd als reservespeler bij Internazionale, maar de laatste tijd speelde hij steeds vaker onder Antonio Conte. De Deense middenvelder stond onlangs met de Scudetto in zijn handen na het binnenhalen van de titel in de Serie A.

Hjulmand gaf in aanloop naar de bekendmaking van zijn selectie al aan geen nieuwe namen te zullen meenemen naar het EK. "Er zitten geen spelers bij die jullie nog niet eerder hebben gezien bij de nationale ploeg", zo lichtte hij zijn selectie toe. "We hebben dit jaar veel nieuwe spelers geïntroduceerd, maar het moge duidelijk zijn dat we nu in de laatste fase niet meer kunnen experimenteren. Aan de andere kant moeten we natuurlijk wel goede spelers hebben. Deze spelers hebben elkaar eerder gezien en hebben kunnen werken aan een goede onderlinge relatie."

Voor Schöne betekent het dat zijn teller op twee eindronden blijft staan, daar de middenvelder in actie kwam op het EK van 2012 in Polen en Oekraïne en het WK van 2018 in Rusland. Opvallende afwezige is Henrik Dalsgaard, die met Brentford in de finale van de play-offs voor promotie naar de Premier League staat. Mathias Jörgensen, die tussen 2012 en 2014 voor PSV speelde, is er verrassend genoeg wel bij. Ook de aanwezigheid van Anders Christiansen en Boilesen wordt in Denemarken als verrassend beschouwd.

Voor de Deense formatie staat op 12 juni de eerste EK-wedstrijd in negen jaar tijd op het programma. Op die dag is EK-debutant Finland de tegenstander in het Parken Stadion in Kopenhagen. Vijf dagen later, op 17 juni, komt EK-favoriet België op bezoek in de Deense hoofdstad. Ook de afsluitende groepswedstrijd tegen Rusland (21 juni) wordt afgewerkt in het onderkomen in Kopenhagen. Denemarken speelt dan wel officieel een uitwedstrijd.

De EK-selectie van Denemarken:

Doel: Kasper Schmeichel (Leicester City), Frederik Rönnow (Schalke 04), Jonas Lössl (FC Midtjylland)

Verdediging: Daniel Wass (Valencia) Jens Stryger Larsen (Udinese), Simon Kjaer (AC Milan), Andreas Christensen (Chelsea), Jannik Vestergaard (Southampton), Joachim Andersen ( Fulham), Mathias Jörgensen (FC Kopenhagen), Joakim Maehle (Atalanta), Nicolai Boilesen (FC Kopenhagen)

Middenveld: Pierre-Emile Höjbjerg (Tottenham Hotspur), Christian Nörgaard (Brentford), Thomas Delaney (Borussia Dortmund), Mathias Jensen (Brentford), Christian Eriksen (Internazionale), Anders Christiansen (Malmö FF)

Aanval: Yussuf Poulsen (RB Leipzig), Andreas Skov Olsen (Bologna), Robert Skov (TSG Hoffenheim), Jonas Wind (FC Kopenhagen), Kasper Dolberg (OGC Nice), Martin Braithwaite (Barcelona), Mikkel Damsgaard (Sampdoria), Anreas Cornelius (Parma)

Vind jij het terecht dat Lasse Schöne is gepasseerd?

Meer nieuws

Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
2
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
7
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
12
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties