Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Lijdensweg Vitesse in Europa blijft voortduren na kaartenfestijn

Laatste update:

Vitesse kwam twee weken geleden in Waregem al vroeg op achterstand en ook in het eigen GelreDome beleefden de Arnhemmers een valse start. Matt Miazga verloor na nog geen drie minuten voetballen Kingsley Madu uit het oog bij een hoekschop, waarna de linkervleugelverdediger de bal met hoofd in de doelmond van de thuisploeg bracht. Marvin Baudry ging daar het duel aan met Fankaty Dabo, waarna laatstgenoemde het leder op zeer ongelukkige wijze in eigen doel werkte: 0-1.

Vitesse had het moeilijk in de openingsfase, ontsnapte toen een vrije trap van Onur Kaya de lat trof, maar werd halverwege de eerste helft in het zadel geholpen toen Madu zijn tweede gele kaart van de avond ontving. Met een man meer binnen de lijnen kreeg de ploeg van Fraser vervolgens goede kansen om de stand nog voor de theepauze gelijk te trekken. Mason Mount en Milot Rashica troffen echter beiden het aluminium. Fraser had Luc Castaignos, die Tim Matavz verrassenderwijs naar de reservebank had verdreven, tien minuten voor rust nog zien uitvallen met een blessure.

Vitesse begon vol goede moed aan de tweede helft, maar zag zijn overtalsituatie al vroeg tenietgaan. Alexander Büttner maakte onder de ogen van de assistent-scheidsrechter een slaande beweging jegens Sander Coopman, waarna ook hij zijn tweede gele kaart ontving. In totaal trok arbiter Yevhen Aranovskiy liefst tien gele prenten in een zeer slordige wedstrijd. Vitesse verloor na de rode kaart voor Büttner de controle, maar de Eredivisionist zette alles op alles om toch nog een gelijkmaker te forceren.

Fraser haalde Thulani Serero en Guram Kashia naar de kant ten faveure van Lassana Faye en Navarone Foor, maar dat was niet voldoende om Zulte Waregem aan het wankelen te brengen. De Belgen bleven betrekkelijk eenvoudig op de been en brachten twintig minuten voor tijd uiteindelijk de definitieve beslissing in het duel aan. Kaya schoot fraai raak van net buiten het strafschopgebied en bezorgde Essevee zo de eerste driepunter in de groepsfase.

-
Denk jij dat Vitesse dit seizoen nog een overwinning zal boeken in de groepsfase?

Meer nieuws

De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
10
Slot geeft aan of hij spelers uit de Eredivisie mee wil nemen naar Liverpool
5
Joey Veerman en Luuk de Jong zingen in microfoon op kampioensfeest van PSV
0
San Siro ziet zes doelpunten, maar geen winnaar tussen AC Milan en Genoa
6
Hakim Ziyech en Dries Mertens maken prachtige goals voor winnend Galatasaray
41
Keane geeft Haaland nieuwe veeg uit de pan; doodse stilte in studio volgt
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties