Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Bayern-directeur verwijst hardnekkig trainersgerucht resoluut naar de kliko

Laatste update:

BILD bracht zaterdag naar buiten dat De Zerbi de nieuwe topkandidaat zou zijn in de Allianz Arena. Toen even later ook nog het vertrek van de Italiaan bij Brighton & Hove Albion bekend werd, leken alle sterren goed te staan.

De Duitse zender ZDF trok de stoute schoenen aan en vroeg het Eberl recht op de man af: "Zou je het ontkennen als ik voorspel dat de nieuwe hoofdtrainer een Italiaan wordt?"

Eberl had aan één lettergreep genoeg, "Ja", zo stond hij het journaille kort maar krachtig te woord. Bayern lijkt zijn heil dus elders te gaan zoeken. Dat betekent dat ook Erik ten Hag nog in beeld zou kunnen zijn.

De Haaksberger staat sowieso op het lijstje in Beieren, maar lijkt voor een langer verblijf bij Manchester United te kiezen. De kans bestaat echter dat die keuze vóór hem wordt gemaakt.The Red Devils beleven een rampseizoen en kunnen zelfs Europees voetbal mislopen. Ten Hag staat daarom al maanden onder druk op Old Trafford.

Bij een terugkeer naar Bayern zou het cirkeltje rond zijn. Ten Hag was al eens werkzaam bij de club, als trainer van het beloftenelftal. Daarmee won hij in zijn eerste seizoen de Regionalliga Bayern, de regiocompetitie op het vierde Duitse niveau. Na twee jaar vertrok Ten Hag naar FC Utrecht, waar hij naam begon te maken.

De trainerszoektocht van Bayern blijkt in elk geval geen gemakkelijke. De eerste vijf kandidaten - Xabi Alonso, Ralf Rangnick, Julian Nagelsmann, Unai Emery en Julen Lopetegui - bedankten al voor de job, terwijl een terugkeer van ex-trainer Hansi Flick als suboptimaal wordt gezien. Ook het aanblijven van Tuchel leek even een optie, maar de oefenmeester zag dat uiteindelijk niet zitten.

Meer nieuws

Politie arresteert 53 mensen rond Champions League-finale Real en Dortmund
1
Ontdek de nieuwste voetbalkleding van adidas TEAM voor komend seizoen!
0
'Kompany wil Nederlander naar Bayern halen die onder hem beste seizoen ooit had'
19
'Het is geweldig om een verschrikkelijk seizoen bij Real Madrid zo te eindigen'
12
Theo Janssen wijst naar speler in Oranje die eruit moet voor Ian Maatsen
49
Florentino Pérez geeft direct na CL-finale uitsluitsel over toekomst Luka Modric
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties